'The Conjuring'-serie in de maak

Dieter Blarinckx-07 mei 2023 om 08:12

Leuk en spannend nieuws voor de horrorfans want producent New Line en streamingdienst MAX hebben bekendgemaakt dat ze werken aan een serie die gebaseerd is op de 'The Conjuring'-films.

'The Conjuring'-serie zal het verhaal dat gestart werd in de films voortzetten. Producent Peter Safran zal de serie gaan producen. James Wan, die ook in het verleden al verschillende films binnen de franchise produceerde en regisseerde, is in gesprek om ook aan boord te springen van dit nieuwe horrorproject.

De films in het 'The Conjuring'-universum, waaronder 'The Conjuring', 'Annabelle', 'The Conjuring 2', 'Annabelle: Creation', 'The Nun', 'Annabelle Comes Home' 'The Curse of La Llorona' en 'The Conjuring": The Devil Made Me Do It', hebben samen meer dan 2 miljard dollar opgebracht in de bioscoop. Het volgende deel in de franchise, 'The Nun 2', komt (voorlopig) uit op 6 september 2023.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer