'The Conjuring'-serie in de maak

Dieter Blarinckx-07 mei 2023 om 08:12

Leuk en spannend nieuws voor de horrorfans want producent New Line en streamingdienst MAX hebben bekendgemaakt dat ze werken aan een serie die gebaseerd is op de 'The Conjuring'-films.

'The Conjuring'-serie zal het verhaal dat gestart werd in de films voortzetten. Producent Peter Safran zal de serie gaan producen. James Wan, die ook in het verleden al verschillende films binnen de franchise produceerde en regisseerde, is in gesprek om ook aan boord te springen van dit nieuwe horrorproject.

De films in het 'The Conjuring'-universum, waaronder 'The Conjuring', 'Annabelle', 'The Conjuring 2', 'Annabelle: Creation', 'The Nun', 'Annabelle Comes Home' 'The Curse of La Llorona' en 'The Conjuring": The Devil Made Me Do It', hebben samen meer dan 2 miljard dollar opgebracht in de bioscoop. Het volgende deel in de franchise, 'The Nun 2', komt (voorlopig) uit op 6 september 2023.

'Squid Game: The Challenge' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Vanwege het grote succes van de show was het niet de vraag óf er een tweede seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Goed nieuws: dat gebeurt nu! Er komt een vervolg op ‘Squid Game: The Challenge’. Dat meldt Deadline.

De gameshow is gebaseerd op de populaire Netflix-hit 'Squid Game' en is een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar in beslag te nemen. In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

‘Squid Game: The Challenge’ is volgens Deadline een paar wekenlang één van de meest gestreamde series van Netflix geweest. De show heeft veel positieve reacties ontvangen, maar er is ook ophef geweest. Verschillende deelnemers beweren dat zij tijdens de opnames gewond zijn geraakt en dreigen met een rechtszaak.

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Ontdek meer