'Zonde' van Aaron Blommaert nu te streamen!

Dieter Blarinckx-06 mei 2023 om 07:55- Foto:

Instagram - Aaron Blommaert

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van MNM-dj en acteur Aaron Blommaert, want zijn debuutsingle ‘Zonde’ is vanaf nu overal verkrijgbaar en te streamen!

Nadat Aaron zo’n twee weken geleden de grote finale van ‘The Masked Singer’ won, maakte hij bekend dat hij op 5 mei zijn eerste eigen single zou droppen. En voilà, ‘Zonde’ is sinds gisteren te streamen via de gekende platformen.

“Zelf meeschrijven aan songs, was een wereld die voor me openging. Bij ‘Zonde’ voelde ik meteen dat dit dé song was die ik als eerste wilde laten klinken onder de naam Aaron Blommaert”, vertelde Aaron in een interview met MNM.

“Het nummer is een track die gegarandeerd in je hoofd blijft hangen en die perfect past bij het mooie weer en de festivals die eraan komen. Met deze single bewijst Aaron dat hij een aanwinst is voor de Nederlandstalige muziekscene”, kinkt het bij MNM.

Beluister 'm nu via Spotify of Apple Music.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer