'Zonde' van Aaron Blommaert nu te streamen!

Dieter Blarinckx-06 mei 2023 om 07:55- Foto:

Instagram - Aaron Blommaert

Leuk en muzikaal nieuws voor de fans van MNM-dj en acteur Aaron Blommaert, want zijn debuutsingle ‘Zonde’ is vanaf nu overal verkrijgbaar en te streamen!

Nadat Aaron zo’n twee weken geleden de grote finale van ‘The Masked Singer’ won, maakte hij bekend dat hij op 5 mei zijn eerste eigen single zou droppen. En voilà, ‘Zonde’ is sinds gisteren te streamen via de gekende platformen.

“Zelf meeschrijven aan songs, was een wereld die voor me openging. Bij ‘Zonde’ voelde ik meteen dat dit dé song was die ik als eerste wilde laten klinken onder de naam Aaron Blommaert”, vertelde Aaron in een interview met MNM.

“Het nummer is een track die gegarandeerd in je hoofd blijft hangen en die perfect past bij het mooie weer en de festivals die eraan komen. Met deze single bewijst Aaron dat hij een aanwinst is voor de Nederlandstalige muziekscene”, kinkt het bij MNM.

Beluister 'm nu via Spotify of Apple Music.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer