Amber Heard stopt met acteren

Karen Luiken-05 mei 2023 om 07:04- Foto:

Reuters

Je zal Amber Heard de komende tijd niet vaak in nieuwe films zien verschijnen. De actrice heeft Hollywood verlaten en zet haar acteercarrière op een laag pitje.

De ‘Aquaman’-actrice verkocht haar huis in Californië vorig jaar voor 1,1 miljoen dollar en is inmiddels naar Spanje verhuisd. Daar geniet ze volgens een bron van Daily Mail van haar dochtertje en de rust. “Ze is gelukkig daar, ze voedt haar dochter op en is weg van al het lawaai.”

De insider meldt dat Amber geen haast heeft om binnenkort weer aan het werk of naar Hollywood te gaan. Toch betekent dit niet dat ze helemaal nooit meer zal acteren. “Ze zal waarschijnlijk wel weer terugkomen als de tijd rijp is, voor het juiste project.”

Eind dit jaar is Amber nog wel te zien in de film 'Aquaman and the Lost Kingdom', die in 2021 werd opgenomen.

Vierde en laatste seizoen 'Sex Education' eindelijk te zien

Karen Luiken-21 september 2023 om 10:17

Waar denk je aan als je aan de datum van vandaag denkt? Dat kan natuurlijk maar één ding zijn: ‘Sex Education’! Het nieuwe seizoen is vandaag op Netflix verschenen.

Na drie succesvolle seizoenen is het nu dan eindelijk tijd voor het vierde seizoen. Het wordt het slotstuk van de populaire Netflix-serie en daar verwachten we natuurlijk veel van. Hoe zou het met Otis en Maeve aflopen? Blijven Eric en Adam voor altijd samen? Wordt de verliefdheid van Jackson beantwoord? Hoe gaat het met de zwangere Jean? En misschien nog wel de meest belangrijke vraag: wat gaat er met iedereen gebeuren nu Moordale Seconday School de deuren heeft moeten sluiten?

Een groot deel van de cast is te zien in het nieuwe seizoen, maar fans zullen opmerken dat een paar personages geen opwachting maken. Ola, Lily en Emily hebben de serie verlaten.

Zo gaat het nu tussen 'Love Island'-sterren Thijn en Naomi

Karen Luiken-21 september 2023 om 06:33

Het ‘Love Island’-avontuur van Thijn en Naomi stopte een week geleden. Ze verlieten de villa samen en waren vastbesloten elkaar in Nederland beter te leren kennen. Maar hoe gaat het tussen de twee nu ze allebei weer thuis zijn?

Van een relatie is absoluut nog geen sprake, maar Thijn en Naomi blijven elkaar wel zien. “Ik wil het verder uitzoeken”, biecht Naomi op in een gesprek met Grazia. “Maar wel op ons gemakje. We moeten het allemaal nog even laten bezinken, je komt uit een bubbel hé. Dus ja, het heeft geen haast.”

Naomi geeft toe moeite te willen doen voor Thijn. “Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit.”

Ontdek meer