Dua Lipa lanceert eigen Versace-kledinglijn

Karen Luiken-05 mei 2023 om 06:52- Foto:

Reuters

Dua Lipa kan niet alleen zingen, ze heeft ook nog eens verstand van mode. Dat wisten we natuurlijk al, maar wordt nu bevestigd met een nieuwe samenwerking. De zangeres gaat een eigen kledingcollectie ontwerpen met Donatella Versace.

Het gaat om een damescollectie die La Vacanza heet, zo maken Dua en Donatella bekend op Instagram. “Het nieuws is bekend. We zijn verheugd om de Versace La Vacanza damescollectie aan te kondigen, die we samen hebben ontworpen.”

De kledinglijn wordt op dinsdag 23 mei voor het eerst aan de buitenwereld getoond in het Franse Cannes. “We kunnen niet wachten om je te laten zien wat we hebben gemaakt”, klinkt het.

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Rihanna werkt aan nieuw album

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:03

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het gaat nu eindelijk gebeuren. Rihanna komt met een album. Haar man A$AP Rocky heeft verklapt dat ze aan nieuwe muziek werkt.

A$AP deed de onthulling tijdens een bezoekje aan Parijs, waar fans hem op straat vroegen naar ontwikkelingen over de muzikale comeback van Rihanna. “Ze werkt eraan”, was zijn antwoord op die vraag.

Dat de zangeres met nieuwe muziek zou komen, is al een tijdje bekend. Vorig jaar liet ze doorschemeren dat ze in 2023 een album uit zou brengen, maar dat is helaas niet gebeurd.

Het laatste studioalbum van RiRi kwam in 2016 uit. Daarna bracht ze geen nieuwe plaat meer uit, maar wel een aantal nieuwe nummers, waaronder die voor de soundtrack van ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Ontdek meer