Racegame ‘Disney Speedstorm’ nu speelbaar!

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 17:33

Leuk nieuws voor de gamers onder jullie, want de langverwachte racegame van Disney, ‘Disney Speedstorm’ is sinds kort te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Mickey en zijn kompanen uit het uitgebreide Disney-imperium zijn klaar voor de start. Ontwikkelaar Gameloft - die we ook kennen van 'Disney Dreamlight Valley' - kondigde vorig jaar aan dat ze werkten aan een nieuwe en magie racegame die geïnspireerd zou zijn op de populaire 'Mario Kart'-games.

In principe is ‘Disney Speedstorm’ free-to-play, maar het is mogelijk om geld uit te geven aan nieuwe personages of customization, maar dat is niet verplicht. De game is zowel in singleplayer als in multiplayer modus te spelen.

Benieuwd? Check hieronder een trailer en speel ‘Disney Speedstorm’ nu op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer