“Warner heeft nieuwe Harry Potter al gevonden”

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 17:03

Wel, dat duurde niet lang! Zo’n maand geleden maakten Warner Bros. en het team achter de ‘Harry Potter’-franchise bekend dat er een heuse, magische serie in de maak is voor streamingdienst Max. En als we enkele betrouwbare bronnen mogen geloven, zouden de drie hoofdrollen al gecast zijn!

De gloednieuwe serie zal een nieuwe interpretatie zijn van de zeven geliefde ‘Harry Potter’-boeken, waarbij ieder jaar een eigen seizoen krijgt. Zo zouden er in totaal 7 seizoen komen van deze nieuwe serie. Maar de vraag die natuurlijk op ieders lippen brandt: wie kruipt er in de huid van de jonge Harry Potter, Ron Weasley en Hermione Granger? Blijkbaar is dat binnen de gebouwen van Warner Bros. al bekend!

Enkele anonieme maar betrouwbare bronnen beweren namelijk dat de hoofdcast reeds bekend is. Die leaks zijn momenteel ook volop aan ’t rondgaan op sociale media.

Als we de bronnen mogen geloven zou de Britse acteur Toby Woolf binnenkort in de huid kruipen van de gebrilde tovenaarsleerling. Actrice Bronte Carmichael zou de nieuwe Hermione Granger worden. Rons personage zou dan gespeeld worden door acteur Joshua Pickering.

De bron onthulde ook dat er momenteel gesprekken lopende zijn met Helen Mirren (voor Minerva McGonagall) en Blair Underwood (voor Dumbledore). Maar neem dit nieuws natuurlijk met een korreltje zout want vanuit Warner Bros. werd nog niets officieel bevestigd of ontkend.

Stay tuned voor magische updates!

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer