“Warner heeft nieuwe Harry Potter al gevonden”

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 17:03

Wel, dat duurde niet lang! Zo’n maand geleden maakten Warner Bros. en het team achter de ‘Harry Potter’-franchise bekend dat er een heuse, magische serie in de maak is voor streamingdienst Max. En als we enkele betrouwbare bronnen mogen geloven, zouden de drie hoofdrollen al gecast zijn!

De gloednieuwe serie zal een nieuwe interpretatie zijn van de zeven geliefde ‘Harry Potter’-boeken, waarbij ieder jaar een eigen seizoen krijgt. Zo zouden er in totaal 7 seizoen komen van deze nieuwe serie. Maar de vraag die natuurlijk op ieders lippen brandt: wie kruipt er in de huid van de jonge Harry Potter, Ron Weasley en Hermione Granger? Blijkbaar is dat binnen de gebouwen van Warner Bros. al bekend!

Enkele anonieme maar betrouwbare bronnen beweren namelijk dat de hoofdcast reeds bekend is. Die leaks zijn momenteel ook volop aan ’t rondgaan op sociale media.

Als we de bronnen mogen geloven zou de Britse acteur Toby Woolf binnenkort in de huid kruipen van de gebrilde tovenaarsleerling. Actrice Bronte Carmichael zou de nieuwe Hermione Granger worden. Rons personage zou dan gespeeld worden door acteur Joshua Pickering.

De bron onthulde ook dat er momenteel gesprekken lopende zijn met Helen Mirren (voor Minerva McGonagall) en Blair Underwood (voor Dumbledore). Maar neem dit nieuws natuurlijk met een korreltje zout want vanuit Warner Bros. werd nog niets officieel bevestigd of ontkend.

Stay tuned voor magische updates!

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Netflix sluit deal met NFL

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:40

Netflix gaat een stap verder dan films en series te streamen. Ze hebben een deal gesloten met NFL en zullen binnenkort livewedstrijden van de American Football-competitie uitzenden.

Dit initiatief maakt deel uit van een driejarige deal waarbij Netflix exclusieve toegang krijgt tot bepaalde NFL-evenementen. Op 25 december 2024 wordt Netflix namelijk dé plek voor twee topwedstrijden uit de NFL: de Super Bowl LVII-winnaars Chiefs tegen de Steelers, en Ravens tegen de Texans.

Naast de live-uitzendingen zal Netflix ook andere NFL-content aanbieden, waaronder een nieuwe serie 'Receiver' die het leven van enkele NFL-iconen volgt. In 2023 ging de populaire serie 'Quarterback' in premiere.

"Bij Netflix hebben we vorig jaar de sprong gewaagd naar live-evenementen, met grote fanbases in comedy, reality-tv, sport en meer", zegt Bela Bajaria, Chief Content Officer van Netflix. "Maar niets kan tippen aan de enorme aantrekkingskracht van NFL-football. We zijn ontzettend blij dat de NFL's kerstwedstrijden exclusief bij Netflix te zien zullen zijn."

Ontdek meer