'Taylor Swift weer aan het daten' (en dit is de gelukkige)

Karen Luiken-04 mei 2023 om 16:09- Foto:

Reuters

Heel lang lijkt Taylor Swift niet te rouwen om haar breuk met Joe Alwyn. Verschillende media melden dat de zangeres alweer met een nieuwe man aan het daten is. Het zou gaan om Matty Healy, de frontman van de band The 1975.

Bronnen beweren volgens The Sun dat Taylor en Matty ‘smoorverliefd’ zijn nu een kleine twee maanden aan het daten zijn. “Het is nog heel pril, maar het voelt goed”, aldus een insider.

De twee artiesten kennen elkaar al veel langer. Tien jaar gelden zouden ze ook al een korte romance hebben gehad, maar toen was de timing volgens de bron ‘niet juist’.

Het nieuws komt kort nadat de breuk tussen Taylor en Joe werd aangekondigd. Dat gebeurde vorige maand, maar de twee zouden al sinds februari niet meer samen zijn.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer