'Taylor Swift weer aan het daten' (en dit is de gelukkige)

Karen Luiken-04 mei 2023 om 16:09- Foto:

Reuters

Heel lang lijkt Taylor Swift niet te rouwen om haar breuk met Joe Alwyn. Verschillende media melden dat de zangeres alweer met een nieuwe man aan het daten is. Het zou gaan om Matty Healy, de frontman van de band The 1975.

Bronnen beweren volgens The Sun dat Taylor en Matty ‘smoorverliefd’ zijn nu een kleine twee maanden aan het daten zijn. “Het is nog heel pril, maar het voelt goed”, aldus een insider.

De twee artiesten kennen elkaar al veel langer. Tien jaar gelden zouden ze ook al een korte romance hebben gehad, maar toen was de timing volgens de bron ‘niet juist’.

Het nieuws komt kort nadat de breuk tussen Taylor en Joe werd aangekondigd. Dat gebeurde vorige maand, maar de twee zouden al sinds februari niet meer samen zijn.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer