Kamping Kitsch Club maakt line-up bekend

Karen Luiken-04 mei 2023 om 10:20

Van Zillion-opperhoofd Frank Verstraeten wisten we al dat hij naar Kamping Kitsch Club zou komen, maar nu maakt de organisatie ook alle andere namen van de line-up bekend. Enne, geloof ons: dit feestje wil je niet missen!

Honderd verschillende artiesten komen op zaterdag 19 augustus naar het festivalterrein de Lange Munte in Kortrijk. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: het publiek van Kamping Kitsch Club voorzien van heerlijke deuntjes. Naast Frank Verstraeten zijn dat onder meer Tanja Dexters, Marc Coucke, Margriet Hermans, Nonkel Jef, Omdat Het Kan & Average Rob, Paul Elstak, Yves Seghers, Mark with a K, MC Chucky, de Chippendales en Big Klit.

De artiesten verspreiden zich over tien verschillende podia, waaronder Oktoberfist Fest, Radio Topkaas, King’s Club, In Bed Met Hot Marijke, Mijn Stage, Spoiler Room, Slager Tente, Terror Tente en Mad Ambition by Pat Nutrition. Nieuw dit jaar is de TAGMAG Circus-stage, die door ons gehost zal worden. Hier vind je sounds terug van Gunther D, DJ Jack Amai M’n Klak, Pompbak & MC Syphon, Michael Amani, Magik en Sven Van Alboom versus Clementine.

Bijzijn? Dat kan! Kaartjes koop je hier.

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer