Kamping Kitsch Club maakt line-up bekend

Karen Luiken-04 mei 2023 om 10:20

Van Zillion-opperhoofd Frank Verstraeten wisten we al dat hij naar Kamping Kitsch Club zou komen, maar nu maakt de organisatie ook alle andere namen van de line-up bekend. Enne, geloof ons: dit feestje wil je niet missen!

Honderd verschillende artiesten komen op zaterdag 19 augustus naar het festivalterrein de Lange Munte in Kortrijk. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: het publiek van Kamping Kitsch Club voorzien van heerlijke deuntjes. Naast Frank Verstraeten zijn dat onder meer Tanja Dexters, Marc Coucke, Margriet Hermans, Nonkel Jef, Omdat Het Kan & Average Rob, Paul Elstak, Yves Seghers, Mark with a K, MC Chucky, de Chippendales en Big Klit.

De artiesten verspreiden zich over tien verschillende podia, waaronder Oktoberfist Fest, Radio Topkaas, King’s Club, In Bed Met Hot Marijke, Mijn Stage, Spoiler Room, Slager Tente, Terror Tente en Mad Ambition by Pat Nutrition. Nieuw dit jaar is de TAGMAG Circus-stage, die door ons gehost zal worden. Hier vind je sounds terug van Gunther D, DJ Jack Amai M’n Klak, Pompbak & MC Syphon, Michael Amani, Magik en Sven Van Alboom versus Clementine.

Bijzijn? Dat kan! Kaartjes koop je hier.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer