'Sweet Tooth' krijgt derde en laatste seizoen

Karen Luiken-04 mei 2023 om 05:43

Gus gaat nog één keer op avontuur. ‘Sweet Tooth’ krijgt een derde seizoen, maar dat zal helaas ook meteen het slotstuk van de serie zijn.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Samen met de mysterieuze Jepperd gaat hij op reis, in de hoop bescherming te kunnen vinden.

Christian Convery, de acteur die Gus speelt, zegt dat het derde seizoen donkerder wordt dan het tweede. “Gus begint volwassen te worden naarmate de thema’s donkerder worden”, zegt hij tegen Tudum. Showrunner Jim Mickle voegt daar aan toe dat het vervolg net als het eerste seizoen een roadtripverhaal wordt, maar dan op een andere manier. “We hopen dat dit een bevredigende afsluiting van dit epische verhaal zal zijn. Gus gaat een kant van de wereld en mensheid zien die hij eerder niet zag.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer