Docu over Ed Sheeran vanaf nu te zien

Karen Luiken-03 mei 2023 om 17:23

Ed Sheeran opent voor het eerst in zijn leven de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. In zijn gloednieuwe documentaire ‘The Sum Of It All’, die vanaf nu te zien is op Disney+, laat hij zowel mooie als pijnlijke momenten zien.

In de documentaire wordt Ed gevolgd nadat hij verschrikkelijk nieuws over zijn zwangere vrouw te horen krijgt. Door een combinatie van exclusief, nooit eerder vertoond persoonlijk archief, hedendaagse actualiteit, authentieke interviews met Cherry en dierbaren, en intieme uitvoeringen op filmlocaties, verbreedt de serie de lens om te ontrafelen wat Sheeran denkt van de wereld, van zichzelf en zijn muziek.

In elke aflevering wordt de zanger geconfronteerd met thema's en emoties die de meeste mensen ervaren. Ed drukt zijn diepere gedachten uit terwijl hij het leven opnieuw beoordeelt, en hoe deze moeilijke tijd hem en zijn nieuwe muziek heeft beïnvloed.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer