Hype'O Dream maakt line-up compleet met nieuwe namen

Karen Luiken-03 mei 2023 om 16:33

Wat hebben artiesten als Yves V, Jonna Fraser, Ashafar en Cristian D met elkaar gemeen? Ze zijn in het weekend van 14 en 15 juli allemaal te vinden in Waregem voor een nieuwe editie van Hype’O Dream!

In de afgelopen maanden heeft de organisatie van Hype’O Dream langzaam maar zeker steeds meer optredende artiesten bekendgemaakt. Van 5napback, Coone, D’Angello & Francis, Louis VIX ft. Jamie-Lee Six en Lennert Wolfs wisten we al dat ze kwamen. Maar vanaf vandaag is het ook bekend welke andere muzikale talenten er allemaal naar het festival komen voor een spetterend optreden. De line-up is eindelijk helemaal compleet!

“We zijn verheugd om de volledige line-up voor Hype’O Dream 2023 aan te kondigen”, aldus de organisatie op social media. “Bereid je voor op een geweldig weekend vol ongelooflijke muziek en onvergetelijke ervaringen. Met meer dan 100 artiesten, maar liefst 5 te gekke podia en eindeloos entertainment is Hype’O Dream the place to be deze zomer.”

Kaartjes kun je hier kopen. Het verkoopsysteem werkt in waves en start vanaf een kleine vijftig euro. Voor een combi betaal je net geen negentig euro.

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer