Hype'O Dream maakt line-up compleet met nieuwe namen

Karen Luiken-03 mei 2023 om 16:33

Wat hebben artiesten als Yves V, Jonna Fraser, Ashafar en Cristian D met elkaar gemeen? Ze zijn in het weekend van 14 en 15 juli allemaal te vinden in Waregem voor een nieuwe editie van Hype’O Dream!

In de afgelopen maanden heeft de organisatie van Hype’O Dream langzaam maar zeker steeds meer optredende artiesten bekendgemaakt. Van 5napback, Coone, D’Angello & Francis, Louis VIX ft. Jamie-Lee Six en Lennert Wolfs wisten we al dat ze kwamen. Maar vanaf vandaag is het ook bekend welke andere muzikale talenten er allemaal naar het festival komen voor een spetterend optreden. De line-up is eindelijk helemaal compleet!

“We zijn verheugd om de volledige line-up voor Hype’O Dream 2023 aan te kondigen”, aldus de organisatie op social media. “Bereid je voor op een geweldig weekend vol ongelooflijke muziek en onvergetelijke ervaringen. Met meer dan 100 artiesten, maar liefst 5 te gekke podia en eindeloos entertainment is Hype’O Dream the place to be deze zomer.”

Kaartjes kun je hier kopen. Het verkoopsysteem werkt in waves en start vanaf een kleine vijftig euro. Voor een combi betaal je net geen negentig euro.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer