Vierde seizoen 'The Boys' krijgt raarste scène ooit

Karen Luiken-03 mei 2023 om 06:10

Dacht je dat ‘The Boys’ zijn meest bizarre punt al bereikt had? Think again. Volgens Antony Starr, die Homelander speelt in de serie, krijgt het aankomende vierde seizoen ‘de raarste scène ooit’.

Van superhelden die zo klein kunnen worden dat ze in een plasbuis kunnen kruipen tot burgers die letterlijk dood worden gerend. Je kunt het zo gek niet bedenken of je zag het voorbij komen in de eerste drie seizoen van ‘The Boys’. Maar wie dacht dat het niet vreemder kon, heeft het goed mis. Antony Starr zegt dat het vierde seizoen “op de een of andere manier vreemder en vreemder en vreemder wordt.”

“Er moet ergens een plafond zijn, maar we kunnen het niet vinden”, zegt de acteur in een gesprek met Variety. Spoilers kan hij nog niet geven, maar hij kan wel vertellen dat hij tijdens het filmen van een bepaalde scène zijn vraagtekens had. “Ik keek naar de persoon tegenover wie ik stond en zei: ‘Wat zijn we aan het doen? Ik kan dit niet geloven! Ik had alles met mijn leven kunnen doen, maar ik doe dit.’ Het was ongetwijfeld het meest bizarre ding dat ik ooit heb gedaan.”

De opnames van het vierde seizoen zitten er al op, maar het is helaas nog niet bekend wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer