Vierde seizoen 'The Boys' krijgt raarste scène ooit

Karen Luiken-03 mei 2023 om 06:10

Dacht je dat ‘The Boys’ zijn meest bizarre punt al bereikt had? Think again. Volgens Antony Starr, die Homelander speelt in de serie, krijgt het aankomende vierde seizoen ‘de raarste scène ooit’.

Van superhelden die zo klein kunnen worden dat ze in een plasbuis kunnen kruipen tot burgers die letterlijk dood worden gerend. Je kunt het zo gek niet bedenken of je zag het voorbij komen in de eerste drie seizoen van ‘The Boys’. Maar wie dacht dat het niet vreemder kon, heeft het goed mis. Antony Starr zegt dat het vierde seizoen “op de een of andere manier vreemder en vreemder en vreemder wordt.”

“Er moet ergens een plafond zijn, maar we kunnen het niet vinden”, zegt de acteur in een gesprek met Variety. Spoilers kan hij nog niet geven, maar hij kan wel vertellen dat hij tijdens het filmen van een bepaalde scène zijn vraagtekens had. “Ik keek naar de persoon tegenover wie ik stond en zei: ‘Wat zijn we aan het doen? Ik kan dit niet geloven! Ik had alles met mijn leven kunnen doen, maar ik doe dit.’ Het was ongetwijfeld het meest bizarre ding dat ik ooit heb gedaan.”

De opnames van het vierde seizoen zitten er al op, maar het is helaas nog niet bekend wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer