Vierde seizoen 'The Boys' krijgt raarste scène ooit

Karen Luiken-03 mei 2023 om 06:10

Dacht je dat ‘The Boys’ zijn meest bizarre punt al bereikt had? Think again. Volgens Antony Starr, die Homelander speelt in de serie, krijgt het aankomende vierde seizoen ‘de raarste scène ooit’.

Van superhelden die zo klein kunnen worden dat ze in een plasbuis kunnen kruipen tot burgers die letterlijk dood worden gerend. Je kunt het zo gek niet bedenken of je zag het voorbij komen in de eerste drie seizoen van ‘The Boys’. Maar wie dacht dat het niet vreemder kon, heeft het goed mis. Antony Starr zegt dat het vierde seizoen “op de een of andere manier vreemder en vreemder en vreemder wordt.”

“Er moet ergens een plafond zijn, maar we kunnen het niet vinden”, zegt de acteur in een gesprek met Variety. Spoilers kan hij nog niet geven, maar hij kan wel vertellen dat hij tijdens het filmen van een bepaalde scène zijn vraagtekens had. “Ik keek naar de persoon tegenover wie ik stond en zei: ‘Wat zijn we aan het doen? Ik kan dit niet geloven! Ik had alles met mijn leven kunnen doen, maar ik doe dit.’ Het was ongetwijfeld het meest bizarre ding dat ik ooit heb gedaan.”

De opnames van het vierde seizoen zitten er al op, maar het is helaas nog niet bekend wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer