Emma Watson stopte met acteren en dit is waarom

Karen Luiken-03 mei 2023 om 05:50- Foto:

Reuters

Emma Watson heeft al jarenlang niet geacteerd. Vijf jaar geleden besloot ze ermee te stoppen omdat ze er simpelweg niet gelukkig van werd. Dat vertelt de actrice in een gesprek met de Financial Times.

De laatste keer dat Emma acteerde was in december 2018, toen ze het filmen van ‘Little Women’ afrondde. Daarna was ze in 2022 nog een keer te zien in een reclame van Prada, maar daar bleef het dan ook bij. Reden? “Ik voelde me opgesloten”, aldus de actrice.

“Wat ik heel moeilijk vond, was dat ik iets moest gaan verkopen waar ik niet veel controle over had. Het was lastig om tegen elke journalist te moeten zeggen hoe het concept overeen kwam met mijn standpunt, en om het gezicht en de woordvoerder te zijn van dingen waarbij ik niet betrokken was in het proces.”

Ze vervolgt: “Ik werd verantwoordelijk gehouden op een manier die ik frustrerend begon te vinden omdat ik geen stem had. Ik had geen inspraak. Ik begon te beseffen dat ik alleen voor dingen wilde staan waarbij ik zelf een beslissing had.”

Emma stopt gelukkig niet helemaal met haar werk. Ze is momenteel bezig met een master in creatief schrijven en regisseert een geheime videoclip voor een muzikant ‘waarvan we zeker gehoord zullen hebben’. Ook is ze vastbesloten ooit weer terug te keren naar het witte doek. “Ik wacht op het volgende juiste ding”, zegt ze. “Ik hou van wat ik doe, maar ik wil gewoon niet meer overschakelen naar de robotmodus."

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer