Emma Watson stopte met acteren en dit is waarom

Karen Luiken-03 mei 2023 om 05:50- Foto:

Reuters

Emma Watson heeft al jarenlang niet geacteerd. Vijf jaar geleden besloot ze ermee te stoppen omdat ze er simpelweg niet gelukkig van werd. Dat vertelt de actrice in een gesprek met de Financial Times.

De laatste keer dat Emma acteerde was in december 2018, toen ze het filmen van ‘Little Women’ afrondde. Daarna was ze in 2022 nog een keer te zien in een reclame van Prada, maar daar bleef het dan ook bij. Reden? “Ik voelde me opgesloten”, aldus de actrice.

“Wat ik heel moeilijk vond, was dat ik iets moest gaan verkopen waar ik niet veel controle over had. Het was lastig om tegen elke journalist te moeten zeggen hoe het concept overeen kwam met mijn standpunt, en om het gezicht en de woordvoerder te zijn van dingen waarbij ik niet betrokken was in het proces.”

Ze vervolgt: “Ik werd verantwoordelijk gehouden op een manier die ik frustrerend begon te vinden omdat ik geen stem had. Ik had geen inspraak. Ik begon te beseffen dat ik alleen voor dingen wilde staan waarbij ik zelf een beslissing had.”

Emma stopt gelukkig niet helemaal met haar werk. Ze is momenteel bezig met een master in creatief schrijven en regisseert een geheime videoclip voor een muzikant ‘waarvan we zeker gehoord zullen hebben’. Ook is ze vastbesloten ooit weer terug te keren naar het witte doek. “Ik wacht op het volgende juiste ding”, zegt ze. “Ik hou van wat ik doe, maar ik wil gewoon niet meer overschakelen naar de robotmodus."

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer