Zien: eerste poster van tweede 'Dune'-film gedropt

Dieter Blarinckx-02 mei 2023 om 17:41

Het is ongetwijfeld één van de grootste films van dit jaar, 'Dune: Part Two'. En hoewel die pas dit najaar zijn intrede maakt in de Belgische bioscopen, werd er zopas een eerste poster onthuld.

De eerste 'Dune' kwam uit in 2021 en was een overdonderend succes. Vooral de twee hoofdrolspelers, Timothée Chalamet en Zendaya, wisten veel volk naar de bioscopen te lokken. Maar ook het verhaal wist mensen omver te blazen. Die factoren in combinatie met prachtige muziek en oogverblindende scènes, maakten van 'Dune' wereldwijd een fenomeen.

Al snel werd er natuurlijk een vervolg aangekondigd, en daar is er nu meer nieuws over gedropt!

Méér zelfs: we hebben de eerste officiële poster te zien gekregen. Maar dat is nog niet alles, want op woensdag om 18u zal de eerste trailer online verschijnen. Blijf ons dus zeker volgen voor updates rond 'Dune: Part Two'!

'Dune: Part Two' zal vanaf november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check hieoronder alvast de poster én de aankondiging van de trailer:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer