Aaron Blommaert geeft eerste showcase op 17 mei

Dieter Blarinckx-02 mei 2023 om 17:33- Foto:

Instagram - Aaron Blommaert

Het gaat hard voor de opkomende sensatie Aaron Blommaert, want na zijn overwinning bij ‘The Masked Singer’ én de bekendmaking van zijn eerste solosingle, heeft de jonge zanger nu nog groot nieuws bekendgemaakt: hij geeft binnenkort ook een eerste showcase! En daar kan jij bij zijn!

Op woensdag 17 mei palmt Aaron Blommaert Hangar 27 in Edegem in. Daar brengt hij samen met zijn liveband enkele nummers, inclusief zijn gloednieuwe en allereerste debuutsingle ‘Zonde’.

"Op woensdag 17 mei 2023 komt Aaron Blommaert met zijn live band naar Hangar 27 voor een exclusieve showcase. Mis je kans op een unieke avond niet en boek nu je tickets", klinkt het op de officiële ticketpagina.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze link en kosten 20 euro per ticket.

Bekijk zijn aankondiging hieronder:

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer