Aaron Blommaert geeft eerste showcase op 17 mei

Dieter Blarinckx-02 mei 2023 om 17:33- Foto:

Instagram - Aaron Blommaert

Het gaat hard voor de opkomende sensatie Aaron Blommaert, want na zijn overwinning bij ‘The Masked Singer’ én de bekendmaking van zijn eerste solosingle, heeft de jonge zanger nu nog groot nieuws bekendgemaakt: hij geeft binnenkort ook een eerste showcase! En daar kan jij bij zijn!

Op woensdag 17 mei palmt Aaron Blommaert Hangar 27 in Edegem in. Daar brengt hij samen met zijn liveband enkele nummers, inclusief zijn gloednieuwe en allereerste debuutsingle ‘Zonde’.

"Op woensdag 17 mei 2023 komt Aaron Blommaert met zijn live band naar Hangar 27 voor een exclusieve showcase. Mis je kans op een unieke avond niet en boek nu je tickets", klinkt het op de officiële ticketpagina.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze link en kosten 20 euro per ticket.

Bekijk zijn aankondiging hieronder:

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer