Aaron Blommaert geeft eerste showcase op 17 mei

Dieter Blarinckx-02 mei 2023 om 17:33- Foto:

Instagram - Aaron Blommaert

Het gaat hard voor de opkomende sensatie Aaron Blommaert, want na zijn overwinning bij ‘The Masked Singer’ én de bekendmaking van zijn eerste solosingle, heeft de jonge zanger nu nog groot nieuws bekendgemaakt: hij geeft binnenkort ook een eerste showcase! En daar kan jij bij zijn!

Op woensdag 17 mei palmt Aaron Blommaert Hangar 27 in Edegem in. Daar brengt hij samen met zijn liveband enkele nummers, inclusief zijn gloednieuwe en allereerste debuutsingle ‘Zonde’.

"Op woensdag 17 mei 2023 komt Aaron Blommaert met zijn live band naar Hangar 27 voor een exclusieve showcase. Mis je kans op een unieke avond niet en boek nu je tickets", klinkt het op de officiële ticketpagina.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze link en kosten 20 euro per ticket.

Bekijk zijn aankondiging hieronder:

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer