Vervolg serie over Jeffrey Dahmer legt focus op moordende broers

Karen Luiken-03 mei 2023 om 04:11

‘Monster’, de Netflix-serie waarvan het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer, krijgt een vervolg. Volgens Deadline komt het tweede seizoen in het teken te staan van de broers Lyle en Erik Menéndez, die in 1996 werden veroordeeld voor de moord op hun ouders.

In een aankondigingsvideo is te zien hoe Lyle huilend het alarmnummer belt om te vertellen dat zijn vader en moeder zijn neergeschoten. Dat gebeurde in 1989 in hun huis in Beverly Hills. De broers Erik en Lyle werden in eerste instantie niet verdacht, maar daar kwam verandering in toen de politie hun betrokkenheid nader begon te onderzoeken.

Erik bekende zijn daden uiteindelijk aan zijn psycholoog, die het nieuws weer aan zijn minnares vertelde. Erik en Lyle verklaarden de moorden te hebben gepleegd wegens een leven lang misbruik door hun ouders. Ze zijn allebei veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf zonder voorwaardelijke vrijlating.

‘Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story’ staat gepland voor release in 2024.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer