Vervolg serie over Jeffrey Dahmer legt focus op moordende broers

Karen Luiken-03 mei 2023 om 04:11

‘Monster’, de Netflix-serie waarvan het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer, krijgt een vervolg. Volgens Deadline komt het tweede seizoen in het teken te staan van de broers Lyle en Erik Menéndez, die in 1996 werden veroordeeld voor de moord op hun ouders.

In een aankondigingsvideo is te zien hoe Lyle huilend het alarmnummer belt om te vertellen dat zijn vader en moeder zijn neergeschoten. Dat gebeurde in 1989 in hun huis in Beverly Hills. De broers Erik en Lyle werden in eerste instantie niet verdacht, maar daar kwam verandering in toen de politie hun betrokkenheid nader begon te onderzoeken.

Erik bekende zijn daden uiteindelijk aan zijn psycholoog, die het nieuws weer aan zijn minnares vertelde. Erik en Lyle verklaarden de moorden te hebben gepleegd wegens een leven lang misbruik door hun ouders. Ze zijn allebei veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf zonder voorwaardelijke vrijlating.

‘Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story’ staat gepland voor release in 2024.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer