Deze 'Deadpool'-acteur keert terug voor derde film

Karen Luiken-02 mei 2023 om 16:04

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de derde ‘Deadpool’-film. Deadline meldt dat niemand minder dan Rob Delaney terug zal keren als het personage Peter.

Peter sloot zich in ‘Deadpool 2’ aan bij Deadpool en Weasel, gespeeld door Ryan Reynolds en T.J. Miller, als onderdeel van hun superhelden team X-Force. Maar in tegenstelling tot die twee mannen, heeft Peter geen noemenswaardige krachten of speciale vaardigheden. Hij is gewoon een doorsnee mens net zoals vele anderen.

Naast Rob Delaney en Ryan Reynolds weten we inmiddels ook dat Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind AI), Morena Baccarin (Vanessa) en Stfan Kapicic (Colussus) terugkeren voor het vervolg. Verder heeft ook Hugh Jackman een rol; hij kruipt in de huid van Wolverine, een bekend personage uit eerdere superheldenfilms.

‘Deadpool 3’ verschijnt naar verwachting in november 2024.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer