Amerika opent terug de grenzen vanaf november!

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 16:13

Goed nieuws voor de reizigers onder jullie, want na een sluiting van anderhalf jaar, openen vanaf november terug de grenzen van de Verenigde Staten. Dat meldt de financiële krant The Financial Times.

Let wel: enkel volledig gevaccineerde reizigers uit de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn dan vanaf november terug welkom in Amerika. Wél eist de Amerikaanse overheid nog dat reizigers zich laten testen en een mondmasker dragen.

Een exacte datum en verdere details zijn helaas nog niet bekend.

Zien: 's werelds grootste reuzenrad opent met waanzinnige stunt

Christophe Moons-22 oktober 2021 om 08:43

In Dubai is donderdag Ain Dubai, 's werelds grootste en hoogste reuzenrad, met een stevig feestje geopend.

Afgelopen zomer kon je op TAGMAG de opmerkelijke feiten en cijfers van Ain Dubai al lezen en nu is het reuzenrad van maar liefst 250m hoog dus ook officieel open voor publiek.

Om dat te vieren vond er donderdagavond een heuse openingsceremonie plaats. Op het programma: een licht- en drone show, dj's en groots vuurwerk, maar ook een waanzinnige stunt van de populaire (en knappe) kroonprins van Dubai, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum a.k.a. Fazza. Die kroop met een kopje koffie helemaal bovenop het reuzenrad en dat leverde spectaculaire drone beelden op.

Ticketje boeken? Dat kan al vanaf 30 euro en wel hier. (Vliegtuig en hotel niet inbegrepen, oeps!)

Deltaworx organiseert ook dit jaar 'Belgian Week', het grootste winterfestival van België!

Lola Obasuyi Van Acker-18 oktober 2021 om 15:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kan het weer! Ben jij klaar voor Belgian Week?

Belgian Week is het grootste winterfestival van België dat doorgaat tijdens de lesvrije week van 4 tot 12 februari 2022 in Val Thorens (Frankrijk). Samen met 15 DJ's van eigen bodem zal er 7 dagen gefeest worden op 3 verschillende locaties in de Franse Alpen. Op ons programma staat alvast de TAGMAG Welcome Party op zaterdag, TAGMAG Tuesday in nachtclub Le Malaysia en TAGMAG Thursday op 360 met o.a. 5NAPBACK, Jael Ost en Jamie-Lee Six & Louis XIV. Andere top-DJ's die je mag verwachten zijn MATTN, Ilsen & Verhulst, Licious, etc.

Je kan je eigen skireis organiseren en festivaltickets apart bestellen op de officiële website van Belgian Week óf je kan een volledig reispakket boeken via Route de Soleil.

See you there!

Ontdek meer