Horrorfans in shock door deze nieuwe Netflix-film

Karen Luiken-02 mei 2023 om 15:52

Een nieuwe titel van Netflix is een must see voor grote horrorliefhebbers. Sommige kijkers beweren na het zien van de film zo geschokt te zijn, dat ze er weken later nog steeds over nadenken.

De film in kwestie heet ‘Hellhole’ en is afkomstig uit Polen. Het verhaal, dat zich afspeelt in 1987, gaat over een politieagent die mysterieuze verdwijningen onderzoekt. Als hij infiltreert in een afgelegen klooster, ontdekt hij een duistere waarheid over de geestelijken.

Social media-kanalen worden inmiddels overspoeld met mensen de fan zijn van de film. “Ik keek ‘Hellhole’ meer dan twee weken geleden op Netflix, maar denk er nog steeds aan”, zegt er een. Terwijl een andere persoon schreef: “Bekijk ‘Hellhole’ op Netflix. Hij komt langzaam op gang, maar wat een einde! Mijn partner hield het niet vol omdat het te goor was.”

Dat belooft veel goeds!

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer