Horrorfans in shock door deze nieuwe Netflix-film

Karen Luiken-02 mei 2023 om 15:52

Een nieuwe titel van Netflix is een must see voor grote horrorliefhebbers. Sommige kijkers beweren na het zien van de film zo geschokt te zijn, dat ze er weken later nog steeds over nadenken.

De film in kwestie heet ‘Hellhole’ en is afkomstig uit Polen. Het verhaal, dat zich afspeelt in 1987, gaat over een politieagent die mysterieuze verdwijningen onderzoekt. Als hij infiltreert in een afgelegen klooster, ontdekt hij een duistere waarheid over de geestelijken.

Social media-kanalen worden inmiddels overspoeld met mensen de fan zijn van de film. “Ik keek ‘Hellhole’ meer dan twee weken geleden op Netflix, maar denk er nog steeds aan”, zegt er een. Terwijl een andere persoon schreef: “Bekijk ‘Hellhole’ op Netflix. Hij komt langzaam op gang, maar wat een einde! Mijn partner hield het niet vol omdat het te goor was.”

Dat belooft veel goeds!

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Ontdek meer