Ook Erica Meiland krijgt eigen biografie

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:36

Martien is niet het enige Meilandje wiens leven in een biografie wordt beschreven. Ook Erica komt binnenkort met een boek. Dat vertelde de realityster afgelopen vrijdag in een talkshow op televisie.

Het boek wordt geschreven door Jan Dijkgraaf, die ook de biografie over Martien deed. Erica zal daarin onder meer vertellen hoe zij de coming-out van haar man heeft ervaren. “Er zijn natuurlijk heel veel heftige dingen gebeurd”, zegt ze volgens RTL. “Dat heb ik vanuit mijn perspectief verteld. Je hebt er allebei verdriet van, maar bij hem is dat heel anders dan bij mij.”

De biografie gaat ‘Erica, de motor achter de Meilandjes’ heten en verschijnt in oktober.

Josje Huisman heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 21:32

Josje Huisman is opnieuw van ’t straat. Dat is te zien in haar nieuwe reels van haar romantische trip naar Parijs. “Ik ben een zeer gelukkige croissant”, luidt de caption.

De gelukkige die Josje vanaf nu zijn nieuwe vlam mag noemen is de 36-jarige Nederlander Leon Tanate. De twee genieten momenteel van een gezellig en romantisch uitje in Parijs, althans als we de liefdevolle beelden op sociale media mogen geloven.

Waarschijnlijk leerde Josje haar nieuwe vriend kennen in het Nederlandse stadje Zwolle. Leon woont en werkt daar, en eerder dit jaar verhuisde Josje ook - na 12 jaar in België - naar Zwolle.

Proficiat lovebirds!

Gert Verhulst krijgt nieuwe talkshow!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2022 om 18:51- Foto:

SBS - Play4

Na zijn zeer succesvolle talkshow met bestie James Cooke, gaat Studio 100-baas Gert Verhulst binnenkort terug solo. Hij wordt namelijk de host van de nieuwe dagelijkse actuashow ‘De Tafel van Vier’.

De nieuwe talkshow zal vanaf maandag 5 september dagelijks te zien zijn via Play4 en GoPlay. ‘De Tafel van Vier’ wordt een dagdagelijkse talkshow, volledig live, met vier tafelgasten die een hoofdrol hebben gespeeld in de actualiteit van de dag, of er een link mee hebben.

"We hadden bij Play4 geen actuaprogramma waarmee we konden inspelen op wat er gebeurde in de wereld, en dat begon een erg groot gemis te worden. Die leegte gaan we nu proberen opvullen. Gert Verhulst zal het trouwens over een andere boeg gooien dan in eerdere talkshows. Hij had zelf goesting om langere en meer diepgaande gesprekken te voeren. En tegelijk voelt Gert perfect aan wat er leeft in Vlaanderen, en welke vragen een kijker zich stelt. Vragen die hij in "De Tafel van Vier" effectief zal stellen”, klinkt het Annick Bongers, de programmadirecteur van Play4.

‘De Tafel van Vier’ zal dus vanaf 5 september te zien zijn op Play4, maar ook via GoPlay!

Ontdek meer