Kerstcadeautje: Adele komt eindelijk met nieuw album

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:05

Vijf jaar lang is het redelijk stil geweest rondom Adele. Terwijl ze hard aan zichzelf werkte en kilo’s afviel, bleef het op muzikaal gebied rustig. Te rustig misschien wel. Fans smeekten om nieuwe muziek en krijgen nu, na al die tijd, eindelijk hun zin. De zangeres komt volgens Mirror nog voor het einde van dit jaar met een nieuw album.

Het ziet er naar uit dat we al uit kunnen kijken naar ons eerste kerstcadeautje. Want Adele brengt op 10 december een nieuw album uit en dat is precies op tijd voor de feestdagen. Ook geeft de zangeres een groot concert in Las Vegas dat over de hele wereld zal worden uitgezonden.

“Adele’s nieuwe album is de meest langverwachte plaat van het jaar”, zegt een bron. “Het heeft lang geduurd, maar haar label wil dat het voor de kerst wordt uitgebracht. Ook zijn Adele en haar management in gesprek met BBC America om de show over de hele wereld uit te zenden. Het zal een van de weinige optredens zijn als onderdeel van haar promotietour.”

De nog titelloze plaat zou eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar werd vertraagd door de pandemie. Het wordt het vierde album van Adele.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer