Kerstcadeautje: Adele komt eindelijk met nieuw album

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:05

Vijf jaar lang is het redelijk stil geweest rondom Adele. Terwijl ze hard aan zichzelf werkte en kilo’s afviel, bleef het op muzikaal gebied rustig. Te rustig misschien wel. Fans smeekten om nieuwe muziek en krijgen nu, na al die tijd, eindelijk hun zin. De zangeres komt volgens Mirror nog voor het einde van dit jaar met een nieuw album.

Het ziet er naar uit dat we al uit kunnen kijken naar ons eerste kerstcadeautje. Want Adele brengt op 10 december een nieuw album uit en dat is precies op tijd voor de feestdagen. Ook geeft de zangeres een groot concert in Las Vegas dat over de hele wereld zal worden uitgezonden.

“Adele’s nieuwe album is de meest langverwachte plaat van het jaar”, zegt een bron. “Het heeft lang geduurd, maar haar label wil dat het voor de kerst wordt uitgebracht. Ook zijn Adele en haar management in gesprek met BBC America om de show over de hele wereld uit te zenden. Het zal een van de weinige optredens zijn als onderdeel van haar promotietour.”

De nog titelloze plaat zou eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar werd vertraagd door de pandemie. Het wordt het vierde album van Adele.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer