'Super Mario'-film passeert magische grens

Karen Luiken-02 mei 2023 om 06:27

De nieuwe ‘Super Mario’-film blijkt een schot in de roos. Wereldwijd is er al meer dan 1 miljard dollar mee opgebracht. Dat meldt Variety.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een film die gebaseerd is op een game zo’n groot succes blijkt. In de Verenigde Staten werd er met het project van Nintendo en Minions-studio Illumination al 490 miljoen dollar opgehaald en ook in andere landen kwam er in het totaal nog zo’n 532 miljoen dollar binnen.

De ‘Super Mario’-film is tot nu toe de meest succesvolle film van het jaar. Ook is het slechts de vijfde film die dankzij bioscoopbezoekjes meer dan 1 miljard dollar in het laatje brengt. Alleen de films ‘Spider-Man: No Way Home’, ‘Top Gun: Maverick’, ‘Jurassic World Dominion’ en ‘Avatar: The Way of Water’ kregen datzelfde voor elkaar.

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Zien we Chris Pine terug in 'Princess Diaries 3'?

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 11:04

We weten inmiddels dat Anne Hathaway te zien zal zijn in het langverwachte vervolg op ‘Princess Diaries’. Ook Julie Andrews maakt vermoedelijk een comeback. Maar hoe zit het met Chris Pine? Zien we hem ook terug?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet duidelijk. Niet omdat de makers daar niks over willen zeggen, maar omdat Chris het simpelweg zelf niet weet. In de show ‘Today with Hoda & Jenna’ heeft hij gezegd dat hij er nog geen informatie over heeft. “Ik moet het nog zien”, aldus de acteur.

Chris was te zien in de tweede film ‘Royal Engagement’ uit 2004, waarin hij de rol van Nicholas Devereaux op zich nam.

Ontdek meer