Zo lang duren de afleveringen van 'Queen Charlotte'

Karen Luiken-02 mei 2023 om 06:20

Fans van ‘Bridgerton’ hoeven zich vanaf 4 mei niet meer te vervelen. Op die datum komt de spin-off over queen Charlotte online en fans kunnen daar heel veel uurtjes kijkplezier van verwachten. Een paar afleveringen duren namelijk extra lang!

Netflix heeft bekendgemaakt dat de meeste afleveringen van ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ rond de vijftig minuten duren. Maar er zijn er ook twee die een extra lange kijkduur hebben: de vijfde en de slotaflevering. De één duurt maar liefst 75 minuten, de ander zelfs 86. In het totaal bevat de spin-off zes afleveringen met in het totaal zo’n zes uur aan kijkplezier.

De serie wordt een prequel die zich voor de gebeurtenissen uit ‘Bridgerton’ afspeelt. Het verhaal gaat in op het huwelijk van Charlotte met koning George, dat zowel voor een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving zorgt. Actrices Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh en Ruth Gemmell zijn er allemaal in te zien. Zij spelen de rollen van respectievelijk Queen Charlotte, Lady Agatha Danbury en Lady Violet Bridgerton.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer