Wordt dít de nieuwe James Bond?

Karen Luiken-02 mei 2023 om 04:41

Kruipt Richard Madden in de huid van de Britse agent 007? Fans denken van wel. Zij geloven er heilig in dat een op Instagram verschenen filmpje dé clue is dat de Schotse acteur de hoofdrol in de aankomende ‘James Bond’-film gaat spelen.

In het filmpje is te zien hoe Richard Madden samen met de Amerikaanse acteur Stanley Tucci een martini drinkt, het favoriete drankje van James Bond. Ze proosten met elkaar en nemen vervolgens allebei een slokje van hun alcoholische versnapering. “Hoe is de jouwe?”, vraagt Stanley. Waarop Richard zegt: “Heerlijk”.

Fans reageren massaal onder de beelden en speculeren erop los. “Shaken not stirred?”, zegt iemand. “Is dit een warm-up voor James Bond?”, zegt een ander. En een derde: “100% Bond”.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer