Zien: eerste beelden van 'Million Dollar Island'

Karen Luiken-01 mei 2023 om 07:07

Een onbewoond eiland, honderd wildvreemden, twee maanden overleven en één miljoen euro aan prijzengeld. Dat is wat je kunt verwachten van ‘Million Dollar Island’, een gloednieuw programma dat vandaag van start gaat op de Belgische buis. Dit zijn de eerste beelden.

‘Million Dollar Island’ is een survivalprogramma waarbij overleven de key is, maar waar het maken van vriendschappen niet kan ontbreken. Iedere kandidaat krijgt een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Door games te spelen kunnen de deelnemers polsbandjes winnen of verliezen. Deelnemers die het eiland verlaten, geven hun polsbandje aan een achterblijver naar keuze. Vriendschap kan dus een fortuin opleveren. Maar wat gebeurt er wanneer vriendschap een businessmodel wordt? En hoe overleef je op een onbewoond eiland waar iedereen voor zijn plek en een deel van de prijzenpot vecht? De drie eilandbewoners die het ’t langste vol weten te houden, kunnen in een bloedstollende finale hun verdiende polsbandjes omzetten in keiharde cash. Maar op de valreep kunnen ze ook alles verliezen…

Het programma is vanaf vandaag op Streamz te zien en binnenkort ook bij VTM.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer