Chris Pratt vaak afgewezen door Marvel

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:48- Foto:

Reuters

Chris Pratt heeft heel veel moeite moeten doen om lid te worden van de Marvel-familie. De acteur is meerdere keren afgewezen voor een film van het entertainmentbedrijf. Dat zegt hij in ‘Jimmy Kimmel Live’.

De 43-jarige Hollywood-ster heeft een aantal keer auditie gedaan voor een Marvel-film. Zo probeerde hij zowel een rol in ‘Thor’ als in ‘Captain America’ te scoren. Beide keren tevergeefs. “Voor ‘Thor’ deed ik niet eens auditie voor de hoofdrol. Ik wilde een van de sidekicks zijn, maar ik werd niet teruggebeld", aldus Chris.

Na meerdere tegenslagen wilde hij het bijna opgeven. “Ik vond het stom en dacht bij mezelf dat ik nooit meer in een Marvel-film zou kunnen spelen.” Maar die gedachte werd gelukkig geen werkelijkheid. In 2014 was de acteur als hoofdrolspeler te zien in ‘Guardians Of The Galaxy’, een film waarvan deze week het derde deel uitkomt.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Acteur uit 'The Last Airbender' doet grappige onthulling

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:21

Ken Leung, een acteur uit de gloednieuwe reeks ‘Avatar: The Last Airbender’, dacht tijdens zijn auditie dat hij auditeerde voor een rol in een ‘Avatar’-film van James Cameron, niet voor een rol in de Netflix-serie waar hij nu in speelt. Dat zegt hij in een gesprek met Deadline.

‘Avatar: The Last Airbender’ is deze week op Netflix verschenen, is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit 2005 en gaat over de vier naties Vuur, Water, Lucht en Aarde. De ‘Avatar’-films van James Cameron gaan over de blauwe, buitenaardse wezens die zich op een vreemde planeet bevinden.

“Toen ik hoorde dat ik auditie deed voor ‘Avatar’, dacht ik dat ik blauw zou worden”, zegt Ken Leun in een gesprek met Deadline. “Achteraf gezien vind ik het wel leuk dat ik blanco binnenkwam (...) Ik kende het origineel helemaal niet. Misschien is het een kwestie van leeftijd, maar ik wist er niets van.”

Ontdek meer