Chris Pratt vaak afgewezen door Marvel

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:48- Foto:

Reuters

Chris Pratt heeft heel veel moeite moeten doen om lid te worden van de Marvel-familie. De acteur is meerdere keren afgewezen voor een film van het entertainmentbedrijf. Dat zegt hij in ‘Jimmy Kimmel Live’.

De 43-jarige Hollywood-ster heeft een aantal keer auditie gedaan voor een Marvel-film. Zo probeerde hij zowel een rol in ‘Thor’ als in ‘Captain America’ te scoren. Beide keren tevergeefs. “Voor ‘Thor’ deed ik niet eens auditie voor de hoofdrol. Ik wilde een van de sidekicks zijn, maar ik werd niet teruggebeld", aldus Chris.

Na meerdere tegenslagen wilde hij het bijna opgeven. “Ik vond het stom en dacht bij mezelf dat ik nooit meer in een Marvel-film zou kunnen spelen.” Maar die gedachte werd gelukkig geen werkelijkheid. In 2014 was de acteur als hoofdrolspeler te zien in ‘Guardians Of The Galaxy’, een film waarvan deze week het derde deel uitkomt.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

Ontdek meer