Chris Pratt vaak afgewezen door Marvel

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:48- Foto:

Reuters

Chris Pratt heeft heel veel moeite moeten doen om lid te worden van de Marvel-familie. De acteur is meerdere keren afgewezen voor een film van het entertainmentbedrijf. Dat zegt hij in ‘Jimmy Kimmel Live’.

De 43-jarige Hollywood-ster heeft een aantal keer auditie gedaan voor een Marvel-film. Zo probeerde hij zowel een rol in ‘Thor’ als in ‘Captain America’ te scoren. Beide keren tevergeefs. “Voor ‘Thor’ deed ik niet eens auditie voor de hoofdrol. Ik wilde een van de sidekicks zijn, maar ik werd niet teruggebeld", aldus Chris.

Na meerdere tegenslagen wilde hij het bijna opgeven. “Ik vond het stom en dacht bij mezelf dat ik nooit meer in een Marvel-film zou kunnen spelen.” Maar die gedachte werd gelukkig geen werkelijkheid. In 2014 was de acteur als hoofdrolspeler te zien in ‘Guardians Of The Galaxy’, een film waarvan deze week het derde deel uitkomt.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Ontdek meer