Rihanna is populairste vrouw op Twitter

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:46- Foto:

Reuters

Rihanna heeft een nieuwe mijlpaal behaald. De zangeres is vanaf nu de populairste vrouw op Twitter. En dat allemaal dankzij een aantal kiekjes van haar schattige zoontje.

Het Twitter-account van RiRi kreeg onlangs een grote boost nadat ze op 11 april een paar foto’s van haar elf maanden ouden zoontje deelde. Het bericht werd bijna 27 miljoen keer bekeken en kreeg 3.000 reacties, 41.000 retweets en meer dan een half miljoen likes. Ook zorgde de beelden, die tijdens Pasen zijn gemaakt, ervoor dat Rihanna er flink wat volgers bij kreeg. De teller staat nu op 108,3 miljoen fans, en dat is goed voor een record.

Rihanna stoot met haar prestatie Katy Perry van haar Twitter-troon, die voorheen de vrouw met de meeste volgers was. Zij heeft er 108,1 miljoen.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer