Rihanna is populairste vrouw op Twitter

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:46- Foto:

Reuters

Rihanna heeft een nieuwe mijlpaal behaald. De zangeres is vanaf nu de populairste vrouw op Twitter. En dat allemaal dankzij een aantal kiekjes van haar schattige zoontje.

Het Twitter-account van RiRi kreeg onlangs een grote boost nadat ze op 11 april een paar foto’s van haar elf maanden ouden zoontje deelde. Het bericht werd bijna 27 miljoen keer bekeken en kreeg 3.000 reacties, 41.000 retweets en meer dan een half miljoen likes. Ook zorgde de beelden, die tijdens Pasen zijn gemaakt, ervoor dat Rihanna er flink wat volgers bij kreeg. De teller staat nu op 108,3 miljoen fans, en dat is goed voor een record.

Rihanna stoot met haar prestatie Katy Perry van haar Twitter-troon, die voorheen de vrouw met de meeste volgers was. Zij heeft er 108,1 miljoen.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer