Rihanna is populairste vrouw op Twitter

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:46- Foto:

Reuters

Rihanna heeft een nieuwe mijlpaal behaald. De zangeres is vanaf nu de populairste vrouw op Twitter. En dat allemaal dankzij een aantal kiekjes van haar schattige zoontje.

Het Twitter-account van RiRi kreeg onlangs een grote boost nadat ze op 11 april een paar foto’s van haar elf maanden ouden zoontje deelde. Het bericht werd bijna 27 miljoen keer bekeken en kreeg 3.000 reacties, 41.000 retweets en meer dan een half miljoen likes. Ook zorgde de beelden, die tijdens Pasen zijn gemaakt, ervoor dat Rihanna er flink wat volgers bij kreeg. De teller staat nu op 108,3 miljoen fans, en dat is goed voor een record.

Rihanna stoot met haar prestatie Katy Perry van haar Twitter-troon, die voorheen de vrouw met de meeste volgers was. Zij heeft er 108,1 miljoen.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer