Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-01 mei 2023 om 06:28

Gisteren was het alweer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we hoe de kandidaten zich transformeren tot cowboys, wie het programma moest verlaten én wie de finalisten zijn geworden. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Wie van deze cowboys is de mol?
Rubie The Kid, Trigger Happy Toos, Crazy Colt Commy of Sundance Lance: vier eenzame figuren hangen rond in de lege straten van Mescal. Ze lijken allemaal iets te verbergen. Wie van hen is de mol?

Verrassing!
De ochtendstond heeft goud in de mond. Of toch alvast koffie. Commy verwent haar medekandidaten, maar die hebben andere plannen.

Dit is de afvaller
De finalisten van De Mol zijn bekend. En dat betekent ook dat er iemand moet vertrekken. Net voor de grote finale van 'De Mol' strandt deze kandidaat met de eindmeet in zicht.

Waar zaten de fouten?
Hoe heeft de afvaller dit avontuur beleefd? En waar heeft hij misschien fouten gemaakt?

De afvaller spreekt
Elke week moet er iemand 'De Mol' verlaten. Deze week was dat Ruben. Hij reageert voor het eerst in 'Café De Mol'.

Opvallende beelden op bodycam
Op de laatste avond van Ruben ging het er losjes aan toe bij de mannen.

Een muzikale ode
Hoe kan de afvaller beter geëerd worden dan met een ode door de mannen van Supercontent?

Eerste teaser nieuwe seizoen 'Totally Spies!' onthuld

Nico De Greef-09 september 2023 om 17:14

Zodiak Kids heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor het aankomende zevende seizoen van de populaire animatieserie Totally Spies. Het nieuwe seizoen moet volgend jaar op Cartoon Network verschijnen.

Sinds het vorig jaar bekend raakte dat er gewerkt werd aan nieuwe afleveringen van Totally Spies, kunnen fans niet wachten om meer te leren over het nieuwe seizoen dat ergens in 2024 op de buis moet verschijnen. Lange tijd bleef het stil rond de ontwikkeling van de reeks, maar daar is nu verandering in gekomen.

Zodiak Kids, het productiebedrijf achter de reeks, heeft namelijk een korte teaser-video online gezet die een eerste blik op het nieuwe seizoen werpt. Zo is in de video onder meer te zien dat de animatiestijl een opfrisbeurt heeft gekregen en dat de bloem in het iconische logo is omgeruild voor een gadget.

Daarnaast lijkt de teaser ook te bevestigen dat Sam, Clover en Alex, naast het gebruik van hun iconische gadgets, elk ook een vliegende drone krijgt, die hen vermoedelijk zal assisteren tijdens missies.

Waar gaat Totally Spies over?

Totally Spies volgt de dagelijkse levens van Sam, Clover en Alex, drie studentes uit Beverly Hills die in het geheim werken voor een geheimzinnige spionnenorganisatie genaamd WHOOP, onder leiding van Jerry. De taak van WHOOP is om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. De reeks volgt een vaste formule, waarbij in de meeste afleveringen eerst een nieuwe dreiging aan de kijker wordt geïntroduceerd. Daarna worden Sam, Clover en Alex door Jerry naar WHOOP gehaald om hen te informeren over de situatie en krijgen ze een aantal gadgets (die eruit zien als dagdagelijkse voorwerpen) waarmee ze de missie moeten voltooien.

Wanneer het zevende seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wat we alvast wel weten, is dat de reeks ergens in de loop van 2024 op Cartoon Network zal verschijnen.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Totally Spies:

Acteur Ivo Pauwels (85) overleden

Nico De Greef-08 september 2023 om 09:24- Foto:

VTM

De Antwerpse acteur Ivo Pauwels, wereldberoemd in Vlaanderen dankzij het spelen van de rol van Nonkel Jef in de gelijknamige VTM-reeks, is vanmorgen onverwacht overleden op 85-jarige leeftijd. Dat heeft de echtgenote van de acteur bevestigd.

Pauwels werd gisterenavond met hartproblemen naar het ziekenhuis overgebracht waar hij een spoedoperatie heeft moeten ondergaan aan zijn hart. Die ingreep heeft hij helaas niet overleefd, aldus zijn vrouw Diana. Pauwels was 85-jaar.

Naast het spelen van Nonkel Jef, was de acteur ook in tal van andere producties te zien. Zo was hij ook te zien in gastrollen in onder meer De Kotmadam, Hallo België en Lili en Marleen.

Ontdek meer