Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-01 mei 2023 om 05:22

It’s a great time to be alive voor fans van ‘Mocro Maffia’. Nadat eerder deze week de film over het personage Tatta op Videoland verscheen, is het binnenkort tijd voor het vijfde seizoen van de serie. In juni worden de nieuwe afleveringen gelanceerd.

Het nieuws wordt bekendgemaakt in de aftiteling van de spin-off ‘Mocro Maffia: Tatta’, die afgelopen week online verscheen. Het verhaal daarvan gaat over - hoe kan het ook anders - Tatta. Hij verdween in het vierde seizoen en in deze film wordt duidelijk waarom hij wegging en waarnaartoe. Hij wil wraak nemen op de Paus en schakelt daarvoor de hulp in van zijn broer Otto, die vastzit in de Hongaarse gevangenis. Als Tatta hem vrij weet te krijgen, stapelen de problemen zich steeds verder op.

Op beelden na de aftiteling is te zien hoe de personages Paus en Potlood zich klaarmaken voor een geheime operatie. Niet veel later verschijnt de tekst ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023’ in beeld. Oftewel: het vijfde seizoen van de serie komt over iets meer dan een maand naar je scherm.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer