Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-01 mei 2023 om 05:22

It’s a great time to be alive voor fans van ‘Mocro Maffia’. Nadat eerder deze week de film over het personage Tatta op Videoland verscheen, is het binnenkort tijd voor het vijfde seizoen van de serie. In juni worden de nieuwe afleveringen gelanceerd.

Het nieuws wordt bekendgemaakt in de aftiteling van de spin-off ‘Mocro Maffia: Tatta’, die afgelopen week online verscheen. Het verhaal daarvan gaat over - hoe kan het ook anders - Tatta. Hij verdween in het vierde seizoen en in deze film wordt duidelijk waarom hij wegging en waarnaartoe. Hij wil wraak nemen op de Paus en schakelt daarvoor de hulp in van zijn broer Otto, die vastzit in de Hongaarse gevangenis. Als Tatta hem vrij weet te krijgen, stapelen de problemen zich steeds verder op.

Op beelden na de aftiteling is te zien hoe de personages Paus en Potlood zich klaarmaken voor een geheime operatie. Niet veel later verschijnt de tekst ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023’ in beeld. Oftewel: het vijfde seizoen van de serie komt over iets meer dan een maand naar je scherm.

Tweede seizoen 'House of the Dragon' vanaf nu te zien

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:30

Hoewel de maandag voor veel mensen niet de meest favoriete dag van de week is, zal dat vandaag anders zijn. Deze maandag is namelijk de dag waarop het langverwachte tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ online is gezet!

‘House of the Dragon’ is een spin-off van de populaire serie ‘Game of Thrones’ en speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. House Targaryen staat hierin centraal.

In het tweede seizoen gaat het verhaal verder waar het eerste gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te zien op HBO Max en Streamz.

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Ontdek meer