Eliza Taylor en Bob Morley samen te zien in spannende thriller 'I'll Be Watching'

Nico De Greef-30 april 2023 om 09:56- Foto:

Benacus Entertainment

Het is al enkele jaren geleden dat Eliza Taylor en Bob Morley samen op het scherm te zien waren in de populaire serie 'The 100', maar daar komt binnenkort eindelijk verandering in. Het koppel (Bob en Eliza zijn in het echt met elkaar getrouwd, nvdr.) zal namelijk samen te zien zijn in de nieuwe thriller 'I'll Be Watching'.

Dat de film retespannend wordt, kunnen we wel uit de korte plotbeschrijving afleiden.

De film draait om een jonge kunstenares Julie (Eliza Taylor) die worstelt met zichzelf nadat haar zus op brute wijze werd vermoord. Op aanraden van haar psycholoog verhuist ze samen met haar man, een technologisch genie genaamd Marcus (Bob Morley), naar het platteland. Kort na de verhuizing wordt haar man weggeroepen voor een zakenreis naar Hong Kong en laat hij zijn vrouw alleen thuis achter.

Wanneer Julie vervolgens vast komt te zitten in hun zwaar beveiligde huis tijdens een inbraak, moet ze vechten om hetzelfde lot als haar zus te vermijden.

Hoe dat zal aflopen, krijgen we binnenkort (hopelijk) zelf te zien. De film moet in Amerika op 2 mei lanceren op digitale platformen. Wanneer en of de film bij ons beschikbaar komt, is nog niet helemaal duidelijk.

Bekijk hieronder de trailer van 'I'll Be Watching':

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Nieuwe film 'IF' met Ryan Reynolds heeft trailer

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:02

Ryan Reynolds is binnenkort weer te zien op het witte doek. De acteur speelt de hoofdrol in ‘IF’, een film waarvan nu een gloednieuwe trailer is verschenen.

‘IF’ gaat over een meisje dat ontdekt dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Maar wat moet ze met die superkracht? Ze gaat op een magisch avontuur om alle vergeten Imaginary Friends (IF’s) weer samen te brengen met hun kinderen.

Naast Ryan Reynolds hebben ook John Krasinki, Cailey Fleming en Fiona Shaw een rol in de film. ‘IF’ verschijnt half mei in de Belgische zalen.

Ontdek meer