Eliza Taylor en Bob Morley samen te zien in spannende thriller 'I'll Be Watching'

Nico De Greef-30 april 2023 om 09:56- Foto:

Benacus Entertainment

Het is al enkele jaren geleden dat Eliza Taylor en Bob Morley samen op het scherm te zien waren in de populaire serie 'The 100', maar daar komt binnenkort eindelijk verandering in. Het koppel (Bob en Eliza zijn in het echt met elkaar getrouwd, nvdr.) zal namelijk samen te zien zijn in de nieuwe thriller 'I'll Be Watching'.

Dat de film retespannend wordt, kunnen we wel uit de korte plotbeschrijving afleiden.

De film draait om een jonge kunstenares Julie (Eliza Taylor) die worstelt met zichzelf nadat haar zus op brute wijze werd vermoord. Op aanraden van haar psycholoog verhuist ze samen met haar man, een technologisch genie genaamd Marcus (Bob Morley), naar het platteland. Kort na de verhuizing wordt haar man weggeroepen voor een zakenreis naar Hong Kong en laat hij zijn vrouw alleen thuis achter.

Wanneer Julie vervolgens vast komt te zitten in hun zwaar beveiligde huis tijdens een inbraak, moet ze vechten om hetzelfde lot als haar zus te vermijden.

Hoe dat zal aflopen, krijgen we binnenkort (hopelijk) zelf te zien. De film moet in Amerika op 2 mei lanceren op digitale platformen. Wanneer en of de film bij ons beschikbaar komt, is nog niet helemaal duidelijk.

Bekijk hieronder de trailer van 'I'll Be Watching':

Concertfilm Taylor Swift kun je straks ook thuis bekijken

Karen Luiken-28 november 2023 om 07:44

Concertfilm van Taylor Swift nog niet gezien? Er bestaat een kans dat je er binnenkort in je luie zetel vanuit huis naar kunt kijken. De zangeres maakt bekend dat de film in verschillende landen te streamen zal zijn.

“Ik heb een verjaardag in het vooruitzicht en ik dacht dat we het leuke jaar dat we samen hebben gehad, kunnen vieren door ‘The Eras Tour Concert Film’ beschikbaar te maken om thuis te bekijken”, zegt Taylor op Instagram. “Ik ben heel blij dat de uitgebreidere versie van de film beschikbaar zal zijn voor verhuur in de Verenigde Staten, Canada en andere landen die binnenkort worden aangekondigd.”

De concertfilm wordt op 13 december, op de verjaardag van Taylor, gelanceerd. Of we er in België en Nederland ook naar kunnen kijken, zal later blijken. Laten we het hopen!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer