Eliza Taylor en Bob Morley samen te zien in spannende thriller 'I'll Be Watching'

Nico De Greef-30 april 2023 om 09:56- Foto:

Benacus Entertainment

Het is al enkele jaren geleden dat Eliza Taylor en Bob Morley samen op het scherm te zien waren in de populaire serie 'The 100', maar daar komt binnenkort eindelijk verandering in. Het koppel (Bob en Eliza zijn in het echt met elkaar getrouwd, nvdr.) zal namelijk samen te zien zijn in de nieuwe thriller 'I'll Be Watching'.

Dat de film retespannend wordt, kunnen we wel uit de korte plotbeschrijving afleiden.

De film draait om een jonge kunstenares Julie (Eliza Taylor) die worstelt met zichzelf nadat haar zus op brute wijze werd vermoord. Op aanraden van haar psycholoog verhuist ze samen met haar man, een technologisch genie genaamd Marcus (Bob Morley), naar het platteland. Kort na de verhuizing wordt haar man weggeroepen voor een zakenreis naar Hong Kong en laat hij zijn vrouw alleen thuis achter.

Wanneer Julie vervolgens vast komt te zitten in hun zwaar beveiligde huis tijdens een inbraak, moet ze vechten om hetzelfde lot als haar zus te vermijden.

Hoe dat zal aflopen, krijgen we binnenkort (hopelijk) zelf te zien. De film moet in Amerika op 2 mei lanceren op digitale platformen. Wanneer en of de film bij ons beschikbaar komt, is nog niet helemaal duidelijk.

Bekijk hieronder de trailer van 'I'll Be Watching':

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Zien we Chris Pine terug in 'Princess Diaries 3'?

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 11:04

We weten inmiddels dat Anne Hathaway te zien zal zijn in het langverwachte vervolg op ‘Princess Diaries’. Ook Julie Andrews maakt vermoedelijk een comeback. Maar hoe zit het met Chris Pine? Zien we hem ook terug?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet duidelijk. Niet omdat de makers daar niks over willen zeggen, maar omdat Chris het simpelweg zelf niet weet. In de show ‘Today with Hoda & Jenna’ heeft hij gezegd dat hij er nog geen informatie over heeft. “Ik moet het nog zien”, aldus de acteur.

Chris was te zien in de tweede film ‘Royal Engagement’ uit 2004, waarin hij de rol van Nicholas Devereaux op zich nam.

Ontdek meer