Boris Van Severen en Frances Lefebure krijgen kindje

Karen Luiken-30 april 2023 om 07:05

Boris Van Severen en Frances Lefebure leven op een roze wolk. De lovebirds krijgen een kindje samen, vertelt Boris in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Frances is zwanger”, bevestigt Boris in het interview. “Dat is, van alles op de wereld, wat mij op dit moment het allergelukkigst, het allerblijst maakt. Elk ander antwoord zou erbij verbleken.”

Frances is momenteel zestien weken onderweg en het gaat volgens Boris goed met haar. “Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij. Soms ook wat onzeker, maar dat is logisch, denk ik. Het is echt héél fijn. Zalig, om het met één woord uit te drukken.”

Voor Boris wordt het zijn derde kind; hij heeft er al twee uit een eerdere relatie. Zij zijn net als hun vader heel blij met de komst van de kleine spruit. “Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond. Die onmiskenbare glimlach die je er maar niet afgeveegd kreeg: ik schoot helemaal vol.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer