Boris Van Severen en Frances Lefebure krijgen kindje

Karen Luiken-30 april 2023 om 07:05

Boris Van Severen en Frances Lefebure leven op een roze wolk. De lovebirds krijgen een kindje samen, vertelt Boris in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Frances is zwanger”, bevestigt Boris in het interview. “Dat is, van alles op de wereld, wat mij op dit moment het allergelukkigst, het allerblijst maakt. Elk ander antwoord zou erbij verbleken.”

Frances is momenteel zestien weken onderweg en het gaat volgens Boris goed met haar. “Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij. Soms ook wat onzeker, maar dat is logisch, denk ik. Het is echt héél fijn. Zalig, om het met één woord uit te drukken.”

Voor Boris wordt het zijn derde kind; hij heeft er al twee uit een eerdere relatie. Zij zijn net als hun vader heel blij met de komst van de kleine spruit. “Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond. Die onmiskenbare glimlach die je er maar niet afgeveegd kreeg: ik schoot helemaal vol.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer