Deze pareltjes verschijnen in mei op Disney+

Karen Luiken-29 april 2023 om 06:53- Foto:

Photo by Marques Kaspbrak on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in mei zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

A Small Ligth - 2 mei
'A Small Ligth is gebaseerd op een inspirerend waargebeurd verhaal. Miep Gies was jong, zorgeloos en eigenzinnig - in een tijd waarin meningen je dood betekenden - toen Otto Frank haar vroeg om te helpen zijn familie te verbergen voor de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. "A Small Light" wordt verteld met een moderne gevoeligheid, schudt de spinnenwebben uit de geschiedenis en maakt Miep's verhaal relevanter dan ooit. Het publiek wordt gedwongen zich af te vragen wat zij zouden hebben gedaan in Miep's schoenen; of zij, in de huidige tijd, de moed zouden hebben om op te staan tegen haat. Sommigen keken toe. Miep stond op.

Ed Sheeran: The Sum of it All - 3 mei
Voor de allereerste keer opent Ed Sheeran, wereldwijd superster, de deuren om een eerlijke kijk in zijn privéleven te geven terwijl hij de universele thema's onderzoekt die zijn muziek inspireren. De serie volgt Ed nadat hij levensveranderend nieuws heeft vernomen en onthult zijn moeilijkheden en triomfen tijdens de meest uitdagende periode van zijn leven. De originele vierdelige serie bevat exclusieve beelden achter zijn iconische hits, nooit eerder vertoonde persoonlijke archiefbeelden met zijn vrienden en familie, en epische stadionoptredens die inzicht geven in Ed's wereld.

Rampvlucht - 10 mei
Op 4 oktober 1992 om 18.36 uur stort een Boeing 747 neer op twee Amsterdamse flatgebouwen waar zeer veel mensen wonen. De gevolgen zijn rampzalig. De Nederlandse regering beweert onmiddellijk dat het vliegtuig alleen parfum, bloemen en computeronderdelen vervoerde. Bijna iedereen aanvaardt deze officiële verklaring van de ramp en gaat weer over tot de orde van de dag. Toch blijven sommige bewoners en hulpverleners met vragen zitten.

The Muppets Mayhem - 10 mei
Deze komedieserie volgt The Electric Mayhem Band - Dr. Teeth op zang en keyboards, Animal op drums, Floyd Pepper op zang en bas, Janice op zang en leadgitaar, Zoot op saxofoon en Lips op trompet - op een epische, met muziek gevulde reis om hun allereerste studioalbum op te nemen. Met de hulp van een gedreven jonge muziekdirecteur, Nora, komt de ouderwetse Muppet-band oog in oog te staan met de hedendaagse muziekscene wanneer ze proberen om eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen.

White Men Can't Jump - 19 mei
De gloednieuwe komedie 'White Men Can't Jump' van 20th Century Studios is een moderne remix van de iconische film uit 1992 over de streetballcultuur van Los Angeles. Multi-platinum rapper Jack Harlow maakt zijn filmdebuut als Jeremy, een voormalig sterspeler wiens carrière vastliep vanwege blessures, en Sinqua Walls als Kamal, ooit een veelbelovende speler die zijn eigen toekomst in de sport deed ontsporen. Ondanks gespannen relaties, financiële druk en interne strijd, werken de twee basketbalspelers - ogenschijnlijk complete tegenpolen - samen voor een laatste kans om hun dromen waar te maken.

American Born Chinese - 24 mei
Gebaseerd op de grensverleggende striproman van Gene Luen Yang, waarin de beproevingen worden beschreven van een gewone Amerikaanse tiener wiens leven voor altijd verandert als hij vriendschap sluit met de zoon van een mythische god. Dit is het verhaal van een jongeman die knokt voor zijn eigen identiteit, verteld met familie, komedie en heel wat Kung-Fu.

The Kardashians, seizoen 3 - 25 mei
Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nodigen de kijkers opnieuw uit in hun leven terwijl ze het moederschap, het co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium navigeren. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als familie zullen ze samen de storm doorstaan.

En verder...

  • Bob’s Burgers, seizoen 13 - 3 mei
  • Justified, seizoen 1 tot en met 6 - 10 mei
  • Star Wars: Jonge Jedi Avonturen - 4 mei
  • Star Wars Visions, seizoen 2 - 4 mei
  • Crater - 12 mei
  • Abbott Elementary, seizoen 2 - 17 mei
  • Not Dead Yet - 24 mei
  • Empire of Light - 24 mei

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:30

Een nieuwe maand brengt een frisse selectie films, series en documentaires op Netflix met zich mee. In augustus kunnen we ons weer verheugen op tal van nieuwe titels. Hier zijn de belangrijkste hoogtepunten.

Netflix series

  • Love Is Blind - 1 augustus
  • A Good Girl’s Guide to Murder - 1 augustus
  • Love Is Blind: UK - 7 augustus
  • The Umbrella Academy: Seizoen 4 - 8 augustus
  • Emily in Paris: Seizoen 4 - Deel 1 - 15 augustus
  • KAOS - 29 augustus

Netflix films

  • Rebel Moon - Deel één + deel twee: Director’s Cut - 2 augustus
  • The Union - 16 augustus
  • Incoming - 23 augustus

Netflix comedy specials

  • Joe Rogan: Burn the Boats - 3 augustus
  • Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special - 13 augustus

Netflix documentaires

  • Secret World of Sound with David Attenborough - 7 augustus
  • Inside the Mind of a Dog - 9 augustus
  • Worst Ex Ever - 14 augustus

Netflix kids & family

  • Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie - 2 augustus
  • CoComelon Lane - 19 augustus


Ontdek meer