Harry Potter-actrice Bonnie Wright wordt mama

Karen Luiken-29 april 2023 om 06:34

En weer is er een ‘Harry Potter’-baby op komst. Bonnie Wright, de Britse actrice die de rol van Ginny Weasly speelt in de filmreeks, wordt voor het eerst mama.

De zwangere Bonnie maakt dat nieuws zelf bekend via Instagram. “We krijgen een baby”, schrijft ze bij een foto. Daarop is zowel de actrice als haar grote liefde Andrew te zien, met wie ze in maart 2022 trouwde. “Het is een wilde reis om zwanger te zijn, om te transformeren en ruimte te maken voor nieuw leven. Andrew en ik kunnen niet wachten om later dit jaar onze baby te ontmoeten en ouders te worden.”

Eerder deze week werd ook bekend dat Daniel Radcliffe, beter bekend als Harry Potter én de grote liefde van Ginny Weasly, vader is geworden. Zijn vriendin Erin Darke is bevallen van hun eerste kindje.

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer