Channah en Quentin gooien leven compleet om

Karen Luiken-18 september 2021 om 06:32

Channah en Quentin gaan hun leven drastisch veranderen. De realitysterren, bekend van ‘Ex On The Beach’ en ‘Temptation Island’, ruilen Nederland in voor het prachtige Curaçao. Het koppel gaat verhuizen (en wij mogen meegenieten).

De lovebirds laten via Instagram weten dat hun wilde plannen vast worden gelegd in een realityshow. “Wij zijn blij dat wij dit grote nieuws met jullie mogen delen”, aldus Channah. “Wij krijgen een eigen realityserie op Videoland. Ons grootste avontuur staat voor de deur: wij jagen onze droom na en emigreren met het hele gezin naar Curaçao.”

In de reeks ‘De Koertjes naar Curaçao’ krijgen fans te zien hoe het koppel op zoek gaat naar een perfecte locatie om daar hun eigen Bed & Breakfast te starten. We hoeven gelukkig niet lang te wachten tot we te zien krijgen hoe die zoektocht verloopt. De show is vanaf 8 oktober al te zien.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Ontdek meer