Zillion-goeroe komt naar Kamping Kitsch Club

Karen Luiken-28 april 2023 om 08:44

Kamping Kitsch Club heeft groot nieuws voor feestliefhebbers. De organisatie van het feest dat op zaterdag 19 augustus plaatsvindt in Kortrijk, heeft Frank Verstraeten weten te strikken voor het verzorgen van een dj-set.

Frank Verstraeten heeft het als oprichter van de befaamde discotheek Zillion ontzettend druk. Eigenlijk te druk om deze zomer op te treden, maar voor Kamping Kitch Club maakt hij een uitzondering. Halverwege augustus staat hij op het podium met een exclusieve liveshow met de nodige toeters en bellen in ware Zillion style. Inclusief een leger aan danseressen en special acts!

Kamping Kitsch Club zal bestaan uit tien verschillende stages: TAGMAG Circus, Oktoberfist Fest, Radio Topkaas, King’s Club, In Bed Met Hot Marijke, Mijn Stage, Spoiler Room, Slager Tente, Terror Tente en Mad Ambition by Pat Nutrition. Frank Verstraete is te aanschouwen op de Main Stage.

Andere artiesten waarvan inmiddels duidelijk is dat ze op komen treden, zijn Paul Elstak, Kate Ryan, Push, D Devils, Lawine Boys, Tanja Dexters, Marc Coucke, Virtual Zone en De Snollebollekes. De rest van de line-up wordt op 4 mei bekendgemaakt.

Nog geen ticket(s)? Bestel ze dan nog snel via deze link!

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer