'Black Mirror' seizoen 6 verrast met nieuwe elementen en topcast!

Nezir Yikik-28 april 2023 om 10:15- Foto:

Netflix

Na een pauze van drie jaar, kondigt Netflix eindelijk het langverwachte zesde seizoen van 'Black Mirror' aan met een 77 seconden durende trailer.

Met een uitgebreide verzameling van sci-fi en dystopische verhalen, werd ‘Black Mirror’ door de jaren heen bekroond met Emmy Awards, BAFTA’s en een Peabody Award. De serie kreeg daarnaast ook lof van critici vanwege de verontrustende en meeslepende verhalen die een scherpe blik bieden op de moderne samenleving en technologie. De serie is dan ook niet voor niets een van de meest gewaardeerde series op Netflix.

Charlie Brooker - de bedenker van de populaire reeks - onthult dat hij dit keer de grenzen van de show heeft opgezocht. Hij heeft nieuwe elementen aan de serie toegevoegd, die hij in het verleden absoluut had uitgesloten.

“Om de grenzen van 'Black Mirror' te verleggen, heb ik dit keer naast enkele bekende elementen, ook nieuwe elementen toegevoegd. Elementen waarvan ik voorheen had gezworen nooit naar de serie te brengen.”

Voor het nieuwe en zesde seizoen, pakt Netflix groter uit met een sterrenensemble van topacteurs, waaronder: Aaron Paul (bekend van de serie ‘Breaking Bad’), Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Zazie Beetz, Anja Vasan, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard en Himesh Patel.

Bekijk hieronder de trailer!

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer