'Black Mirror' seizoen 6 verrast met nieuwe elementen en topcast!

Nezir Yikik-28 april 2023 om 10:15- Foto:

Netflix

Na een pauze van drie jaar, kondigt Netflix eindelijk het langverwachte zesde seizoen van 'Black Mirror' aan met een 77 seconden durende trailer.

Met een uitgebreide verzameling van sci-fi en dystopische verhalen, werd ‘Black Mirror’ door de jaren heen bekroond met Emmy Awards, BAFTA’s en een Peabody Award. De serie kreeg daarnaast ook lof van critici vanwege de verontrustende en meeslepende verhalen die een scherpe blik bieden op de moderne samenleving en technologie. De serie is dan ook niet voor niets een van de meest gewaardeerde series op Netflix.

Charlie Brooker - de bedenker van de populaire reeks - onthult dat hij dit keer de grenzen van de show heeft opgezocht. Hij heeft nieuwe elementen aan de serie toegevoegd, die hij in het verleden absoluut had uitgesloten.

“Om de grenzen van 'Black Mirror' te verleggen, heb ik dit keer naast enkele bekende elementen, ook nieuwe elementen toegevoegd. Elementen waarvan ik voorheen had gezworen nooit naar de serie te brengen.”

Voor het nieuwe en zesde seizoen, pakt Netflix groter uit met een sterrenensemble van topacteurs, waaronder: Aaron Paul (bekend van de serie ‘Breaking Bad’), Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Zazie Beetz, Anja Vasan, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard en Himesh Patel.

Bekijk hieronder de trailer!

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'Love Island'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:01

Altijd al op televisie willen komen? Ben je vrijgezel? En toevallig ook nog op zoek naar de liefde? Pak dan nu je kans. De makers van ‘Love Island’ zijn voor een nieuw seizoen op zoek naar deelnemers.

Het wordt alweer het vierde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Dit keer worden er opnieuw twaalf singels gevolgd tijdens hun verblijf op een idyllisch eiland. Ze zijn er allemaal met hetzelfde doel: de ware liefde vinden door niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijkers thuis.

Wie zich aan wil melden, moet tussen de twintig en dertig jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier inschrijven!

Ontdek meer