'Black Mirror' seizoen 6 verrast met nieuwe elementen en topcast!

Nezir Yikik-28 april 2023 om 10:15- Foto:

Netflix

Na een pauze van drie jaar, kondigt Netflix eindelijk het langverwachte zesde seizoen van 'Black Mirror' aan met een 77 seconden durende trailer.

Met een uitgebreide verzameling van sci-fi en dystopische verhalen, werd ‘Black Mirror’ door de jaren heen bekroond met Emmy Awards, BAFTA’s en een Peabody Award. De serie kreeg daarnaast ook lof van critici vanwege de verontrustende en meeslepende verhalen die een scherpe blik bieden op de moderne samenleving en technologie. De serie is dan ook niet voor niets een van de meest gewaardeerde series op Netflix.

Charlie Brooker - de bedenker van de populaire reeks - onthult dat hij dit keer de grenzen van de show heeft opgezocht. Hij heeft nieuwe elementen aan de serie toegevoegd, die hij in het verleden absoluut had uitgesloten.

“Om de grenzen van 'Black Mirror' te verleggen, heb ik dit keer naast enkele bekende elementen, ook nieuwe elementen toegevoegd. Elementen waarvan ik voorheen had gezworen nooit naar de serie te brengen.”

Voor het nieuwe en zesde seizoen, pakt Netflix groter uit met een sterrenensemble van topacteurs, waaronder: Aaron Paul (bekend van de serie ‘Breaking Bad’), Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Zazie Beetz, Anja Vasan, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard en Himesh Patel.

Bekijk hieronder de trailer!

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer