'Black Mirror' seizoen 6 verrast met nieuwe elementen en topcast!

Nezir Yikik-28 april 2023 om 10:15- Foto:

Netflix

Na een pauze van drie jaar, kondigt Netflix eindelijk het langverwachte zesde seizoen van 'Black Mirror' aan met een 77 seconden durende trailer.

Met een uitgebreide verzameling van sci-fi en dystopische verhalen, werd ‘Black Mirror’ door de jaren heen bekroond met Emmy Awards, BAFTA’s en een Peabody Award. De serie kreeg daarnaast ook lof van critici vanwege de verontrustende en meeslepende verhalen die een scherpe blik bieden op de moderne samenleving en technologie. De serie is dan ook niet voor niets een van de meest gewaardeerde series op Netflix.

Charlie Brooker - de bedenker van de populaire reeks - onthult dat hij dit keer de grenzen van de show heeft opgezocht. Hij heeft nieuwe elementen aan de serie toegevoegd, die hij in het verleden absoluut had uitgesloten.

“Om de grenzen van 'Black Mirror' te verleggen, heb ik dit keer naast enkele bekende elementen, ook nieuwe elementen toegevoegd. Elementen waarvan ik voorheen had gezworen nooit naar de serie te brengen.”

Voor het nieuwe en zesde seizoen, pakt Netflix groter uit met een sterrenensemble van topacteurs, waaronder: Aaron Paul (bekend van de serie ‘Breaking Bad’), Salma Hayek, Annie Murphy, Michael Cera, Zazie Beetz, Anja Vasan, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard en Himesh Patel.

Bekijk hieronder de trailer!

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Streamz deelt nieuwe beelden van realityserie Megan Desaever

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 08:50

Megan Desaever heeft een rumoerige periode achter de rug. Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ met haar ex Kevin is haar leven 180 graden gedraaid. In de reeks ‘Megan, Een Bewogen Jaar’ geeft de realityster een kijkje in haar exclusieve leventje. Streamz heeft nu een nieuwe trailer gedeeld.

In de realitysoap krijgen we een inkijk in de dagdagelijkse bezigheden van Megan. We volgen haar glamoureuze leven in Dubai van photoshoots op parelwitte stranden, een woestijnsafari in de rode duinen tot feestjes op luxe jachten en clubs. Maar we krijgen ook het alledaagse leven van Megan in Oostende te zien waar ze in alle rust thuiskomt en openhartige gesprekken voert met haar mama. Samen bespreken ze haar stormachtige relaties, nieuwe liefde Oliver, gecompliceerde familiebanden en niet-onbesproken financiën.

‘Megan, Een Bewogen Jaar’ is vanaf 24 oktober te zien bij Streamz.

Ontdek meer