Emma Watson 'dronk als kind al wijn'

Karen Luiken-28 april 2023 om 07:09- Foto:

Reuters

Vergeet appelsap, warme chocolademelk of een glaasje sinas. Emma Watson dronk, met dank aan haar vader, op jonge leeftijd gewoon al wijn. Dat vertelt ze aan de Financial Times.

Emma drinkt al jaren alcohol. Ze begon ermee toen ze nog een klein meisje was. “Mijn vader gaf me op jonge leeftijd al water en wijn voor de lunch. Als tiener vond ik het heel gek dat iedereen zei dat het een verboden iets was”, aldus de actrice. “Ik was nogal verrast toen andere kinderen heel enthousiast deden als ze alcohol in handen konden krijgen.”

Inmiddels is de ‘Harry Potter’-ster 33 jaar oud en is het drinken van alcohol helemaal legaal. Dat is maar goed ook, want binnenkort lanceert ze samen met haar jongere broer Alex een gloednieuw premium gin-merk genaamd Renais.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer