Emma Watson 'dronk als kind al wijn'

Karen Luiken-28 april 2023 om 07:09- Foto:

Reuters

Vergeet appelsap, warme chocolademelk of een glaasje sinas. Emma Watson dronk, met dank aan haar vader, op jonge leeftijd gewoon al wijn. Dat vertelt ze aan de Financial Times.

Emma drinkt al jaren alcohol. Ze begon ermee toen ze nog een klein meisje was. “Mijn vader gaf me op jonge leeftijd al water en wijn voor de lunch. Als tiener vond ik het heel gek dat iedereen zei dat het een verboden iets was”, aldus de actrice. “Ik was nogal verrast toen andere kinderen heel enthousiast deden als ze alcohol in handen konden krijgen.”

Inmiddels is de ‘Harry Potter’-ster 33 jaar oud en is het drinken van alcohol helemaal legaal. Dat is maar goed ook, want binnenkort lanceert ze samen met haar jongere broer Alex een gloednieuw premium gin-merk genaamd Renais.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer