Emma Watson 'dronk als kind al wijn'

Karen Luiken-28 april 2023 om 07:09- Foto:

Reuters

Vergeet appelsap, warme chocolademelk of een glaasje sinas. Emma Watson dronk, met dank aan haar vader, op jonge leeftijd gewoon al wijn. Dat vertelt ze aan de Financial Times.

Emma drinkt al jaren alcohol. Ze begon ermee toen ze nog een klein meisje was. “Mijn vader gaf me op jonge leeftijd al water en wijn voor de lunch. Als tiener vond ik het heel gek dat iedereen zei dat het een verboden iets was”, aldus de actrice. “Ik was nogal verrast toen andere kinderen heel enthousiast deden als ze alcohol in handen konden krijgen.”

Inmiddels is de ‘Harry Potter’-ster 33 jaar oud en is het drinken van alcohol helemaal legaal. Dat is maar goed ook, want binnenkort lanceert ze samen met haar jongere broer Alex een gloednieuw premium gin-merk genaamd Renais.

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Maisie Williams raakte identiteit kwijt door 'Game of Thrones'

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:38

Dat Maisie Williams al op jonge leeftijd bekend werd door haar rol als Arya Stark in ‘Game of Thrones’, heeft vervelende consequenties met zich meegenomen. De actrice vertelt in een interview met The Sunday Times dat ze lange tijd haar identiteit kwijt was.

Maisie was twaalf jaar oud toen ze werd gecast voor ‘Game of Thrones’. Ze was maar liefst acht seizoenen in de serie te zien. “Het spelen van een personage is leuk, maar ik heb dat gedaan tijdens een hele vormende periode van mijn leven”, zegt de actrice. “Ik heb me heel lang verloren gevoeld en toen ik voelde dat ik mijn eigen identiteit niet kon vaststellen, bracht dat veel ongemak met zich mee.”

Inmiddels is 26 jaar oud en heeft ze veel geleerd. “Nu voel ik me een stuk comfortabeler in mijn vel, maar ik vind het nog steeds moeilijk om te praten over hoe zwaar het is geweest.”

Ontdek meer