Jake Paul en Jutta Leerdam wilden relatie geheim houden

Karen Luiken-28 april 2023 om 06:52

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben voor het eerst écht van zich laten horen sinds bekend is dat ze een koppeltje vormen. De YouTuber en Nederlandse schaatsster vertellen in een video dat ze hun relatie geheim wilden houden.

“We wilden het geheim houden, maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, aldus Jake in het filmpje waar hij samen met Jutta in te zien is. “Toen we elkaar gingen volgen op social media, dachten mensen al meteen dat we aan het daten waren”, vult Jutta aan.

Dat was op dat moment nog niet het geval, maar toen Jutta er eenmaal achter kwam hoe lief Jake eigenlijk is, viel ze voor zijn charmes. Een keuze waar ze nu regelmatig haatreacties om ontvangt. “Voor alle Nederlanders onder ons: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij is”, zegt Jake.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer