Zalando komt met inclusieve schoenencollectie

Maxine Decaluwé-27 april 2023 om 08:50- Foto:

Zalando

Samen met zeven designermerken, lanceert Zalando een inclusieve schoenencollectie. Het unieke assortiment bestaat uit veertien variërende ontwerpen, gaande van laarzen tot hakken en loafers. Must-haves als je het ons vraagt!

'Walk a Mile', de nieuwe inclusieve schoenencollectie van Zalando, zet ​designermerken in de kijker die zich onderscheiden van basic modellen. Ook willen ze verandering stimuleren. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld schoenen kopen in grotere maten, wat bij designerschoenen niet vaak voorkomt. De maatjes beginnen bij 35 en lopen op tot maar liefst 46!

Met deze collectie, wil Zalando de diversiteit van zijn klanten vieren en vertegenwoordigen. Het is niet de eerste keer dat het platform zich hiervoor inzet. Het introduceerde eerder genderloze mode en streeft daarnaast om het aantal ‘black-owned’-merken op Zalando te vergroten.

“We zijn er trots op dat we deel uitmaken van de beweging die streeft naar inclusievere mode. Dit is slechts het begin van aangepaste mode bij Zalando, en we kijken ernaar uit om de collectie samen met jou uit te breiden. Ons doel is om je te helpen met het vinden van comfortabele artikelen die je makkelijk aan en uittrekt – en die altijd stijlvol zijn.”

De unieke samenwerking omvat de creatieve visie van zeven designermerken. Filling Pieces, Rejina Pyo, Holzweiler, MISBHV, Elleme, GCDS en Eckhaus Latta geven hun eigen interpretatie aan inclusive footwear. Verwacht je dus maar aan speciale designs en, toch wel, strakke prijzen.

Noteer 8 mei 2023 alvast in je agenda, want vanaf dan is de collectie exclusief verkrijgbaar bij Zalando!

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Zalando

Iconische outfits uit 'Barbie' nu te koop

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:33

Barbie kan dan wel de hoofdrol spelen in de vorige week verschenen film van regisseur Greta Gerwig, het verhaal was niet compleet zonder Ken. Zijn humor en vooral zijn kledingstijl maken het geheel tot een succes. Jaloers op zijn outfits? Jij kunt er binnenkort ook in rondlopen.

Als je ‘Barbie’ inmiddels al hebt gezien, kunnen de outfits van Ken je niet ontgaan zijn. Het personage dat gespeeld wordt door Ryan Gosling, promoot zichzelf met behulp van zijn kleding. De ene keer draagt hij een gekleurde trui met de tekst ‘I Am Kenough’, de andere keer een shirt met ‘Ken-rgy’.

De vraag naar deze outfits was blijkbaar groot, want de kleding is nu verkrijgbaar via een website met merchandise van ‘Barbie’. Er zijn shirts, truien, tanktops en zelfs spijkerjasjes. Voor alle Kens onder ons, maar ook voor alle Barbies.

Verder zijn er ook barbies met iconische outfits uit de films, mokken, tasjes en allerlei andere musthaves. De prijzen variëren van 14 tot 140 euro.

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Ontdek meer