Kim Kardashian lookalike overleden na plastische chirurgie

Karen Luiken-27 april 2023 om 04:15

De 34-jarige Christina Ashten Gourkani is onlangs overleden, vermoedelijk na een mislukte cosmetische ingreep. Het model, dat de lookalike van Kim Kardashian wordt genoemd, had zowel op OnlyFans als op Instagram veel volgers.

De gezondheid van Christina ging eerder deze maand hard achteruit na een cosmetische ingreep. Haar familie, die geld inzamelt voor haar begrafenis, deelt online meer details over de noodlottige dag. “Op 20 april ontving ons gezin een tragisch telefoontje van een familielid dat ze stervende was. Een bericht dat onze wereld compleet vernietigde.”

Het OnlyFans-model werd naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten. Haar gezondheid ging steeds verder achteruit en dat resulteerde uiteindelijk in een hartstilstand. Daar is ze aan overleden.

Volgens de familie van Christina wordt het overlijden onderzocht als een mogelijke moord die verband zou houden met een medische procedure die een verkeerde wending nam.

Gent tekent voor veilig en inclusief nachtleven

Karen Luiken-28 november 2023 om 11:39- Foto:

Photo by Matthew LeJune on Unsplash

Een nachtleven waar iedereen welkom is en iedereen zich veilig voelt. Daar wil Gent voor gaan. Om die wens uit te laten komen, hebben de Gentse uitgaanssector en de Stad Gent een inclusiecharter ondertekend.

Het charter bestaat uit zes krachtlijnen, waaronder een helder deurbeleid, inspanningen rond toegankelijkheid en duidelijke huisregels. Racisme, discriminatie en grensoverschrijdend gedrag zijn niet toegestaan.

“We werken al heel lang aan een veilig en leefbaar nachtleven. Zo wordt er sinds 2020 geïnvesteerd in infocoaches in de Overpoort, hebben we een taskforce grensoverschrijdend gedrag opgericht en krijgt het horecapersoneel elk jaar gratis vormingen en begeleiding op maat”, zegt burgemeester Mathias De Clerq. “Met het inclusiecharter en de toolbox gaan we op dat elan verder.”

Met de toolbox doelt de burgemeester op een website waar uitbaters en organisatoren terecht kunnen voor alle informatie voor het organiseren voor een veilig evenement en hoe ze om moeten gaan met grensoverschrijdend gedrag.

“Iedereen is welkom om te komen genieten van het bruisende, Gentse nachtleven. Maar het moet natuurlijk veilig kunnen, zowel voor de ondernemers als de feestvierders. Vandaar dit charter”, vult Sofie Bracke aan, schepen van Economie.

Twee doden bij schietpartij op Halloweenfeest in Florida

Karen Luiken-30 oktober 2023 om 07:10

Bij een schietpartij op een Halloweenfeestje in Florida zijn afgelopen weekend twee doden gevallen. Ook raakten er zeker achttien mensen gewond. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

De schietpartij vond plaats in een straat waar mensen Halloween aan het vieren waren. Daar was een ruzie ontstaan tussen twee groepen, die leidde tot een vechtpartij en vervolgens tot een schietpartij. Twee mensen kwamen daarbij om, waarvan een ter plekke overleed en de ander later in het ziekenhuis. Achttien mensen raakten gewond, maar niemand daarvan is in levensgevaar.

De politie heeft na de schietpartij een 22-jarige man aangehouden. Er wordt nog gezocht naar een tweede schutter.

Ontdek meer