Deze titels komen in mei naar Streamz

Karen Luiken-26 april 2023 om 15:49

Streamz maakt van mei een maand om naar uit te kijken. Het serie- en filmaanbod wordt flink uitgebreid met verschillende titels, en geloof ons: dat zijn niet de minste. We zetten de highlights op een rijtje.

Million Dollar Island - 1 mei
Een onbewoond eiland, honderd wildvreemden, twee maanden overleven en één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe survivalprogramma ‘Million Dollar Island’. Overleven is belangrijk, maar in dit spel is vriendschappen opbouwen essentieel. Het Vlaams-Nederlandse programma wordt gepresenteerd door Ingeborg Sergeant en Dennis Van Der Geest.

'Million Dollar Island' start op 1 mei 2023 met vier afleveringen op Streamz, daarna bekijk je er elke maandag één nieuwe aflevering. 'Million Dollar Island' zal later ook te zien zijn bij VTM2.


Irrevent - 3 mei
Na een mislukte opdracht ontvlucht de criminele bemiddelaar Paulo Keegan (Colin Donnell) Chicago en neemt de identiteit aan van dominee Mackenzie "Mack" Boyd. Hij belandt in Clump, Australië - een kleine, excentrieke badplaats honderden kilometers verwijderd van de bewoonde wereld en telefoonontvangst. Om te overleven, moet "Mack" de stad in de gaten houden en de rol van toegewijde dominee spelen, terwijl hij wanhopig op zoek is naar een exit-strategie voordat hij ontmaskerd en gevonden wordt.

Ritueel - 10 mei
Kiki (Marie Vinck) is een duikster gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Ze heeft hard moeten knokken voor het respect van het kleine team macho's dat ze leidt. Wanneer Kiki een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, komt ze in aanraking met hoofdinspecteur Nick Cafmeyer (Geert Van Rampelberg). De hand blijkt levend afgezaagd. Nick zoekt het in een afrekening in het drugsmilieu, maar Kiki heeft, vanuit haar achtergrond, een heel andere kijk op de zaak.

'Ritueel' is net zoals 'De Behandeling', de vorige langspeelfilm van regisseur Hans Herbots, gebaseerd op een boek van de Britse thrillerschrijfster Mo Hayder.

Voyagers - 10 mei
Een groep jonge mannen en vrouwen begint aan een expeditie om een verre planeet te koloniseren. Terwijl het leven op het schip in chaos afdaalt, worden ze al snel verteerd door angst, lust en een onverzadigbare honger naar macht.

De nieuwe science fiction film werd geregisseerd en gecoproduceerd door Neil Burger ('Limiteless', 'Divergent') met in de hoofdrollen Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse), Lily-Rose Depp ('A Faithful Man'), Fionn Whitehead ('Dunkirk'), Colin Farrell ('The Banshees of Inisherin'), Chanté Adams ('A Journal for Jordan'), Isaac Hempstead Wright ('Game of Thrones'), Viveik Kalra ('Blinded by the Light'), Archie Renaux ('Shadow and Bone'), Archie Madekwe ('Midsommar') en Quintessa Swindell ('Trinkets').

Ex On The Beach: Double Dutch - 16 mei
Acht hete, sexy singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde… Althans, dat denken ze. Ze feesten, daten en flirten er lustig op los onder broeierige temperaturen en in een tropische setting. De perfecte omstandigheden voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek van hun exen. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug winnen. Eén ding is zeker; verstoppen is zinloos. Want niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt.

De Tablet of Terror heeft voor dit negende seizoen de meest gevoelige, wraakzuchtige en heetste exen verzameld om de vakantie van onze singles compleet te verzieken. Dylan, Ellen, Giorgina, Janey, Jonna, Joey, Marc-Junior en Michelle wagen zich aan een helse vakantie op Gran Canaria. Weten zij het hoofd koel te houden en of zullen ze gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt? Misschien is er wel ruimte voor nieuwe romances?

Fall - 17 mei
Voor de beste vriendinnen Becky (Grace Caroline Currey) en Hunter (Virginia Gardner) draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van zeshonderd meter hoog te beklimmen om de as van Becky's overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden en hun vriendschap worden nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd tegen de elementen.

Cash Truck - 24 mei
Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein? ​

Na onder andere 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' werken Guy Ritchie ('The Gentleman') en Jason Statham voor de vierde keer samen in deze actiefilm die zich afspeelt over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

Soof 3 - 24 mei
Sophie (Lies Visschedijk) heeft eindelijk haar leven op de rit. Ze is gelukkig gescheiden en succesvol co-ouder met haar ex-man Kasper (Fedja van Huêt), haar restaurant loopt goed, haar dochter is aan het backpacke in Indië en haar tweelingzoons doen het goed op school.

Maar dan krijgt ze slecht nieuws én komt dochter Sascha (Roos Dickmann) thuis uit Indië met een nieuwe verloofde . Ze steekt haar kop in het zand, maar ze leert gaandeweg dat ze de hulp van anderen moet toelaten.

De film is gevuld met een Nederlandse sterrencast waaronder Elise Schaap ('Undercover'), Anneke Blok ('Oorlogswinter'), Dick van den Toorn ('Lang en Gelukkig'), Noortje Herlaar ('Kapsalon Romy'), Eva Laurenssen ('Meisje Van Plezier') en de Amerikaanse presentator en choreograaf Dan Karaty.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer