In dit dorpje woont iedereen aan dezelfde straat

Karen Luiken-26 april 2023 om 06:21

Buurtfeestje geven? Dat zit er waarschijnlijk niet in voor inwoners van het Poolse dorpje Suloszowa. Die plek heeft 6.000 inwoners die allemaal – echt allemaal – in dezelfde straat wonen.

Suloszowa is een dorp in het zuiden van Polen en ligt ongeveer 30 kilometer ten noordwesten van Krakau. Het plaatsje bestaat uit slechts één lange straat van 9 kilometer lang. En inderdaad: aan die straat wonen dus alle 6.000 inwoners die het dorpje telt.

Een foto van de plek gaat inmiddels viral op Twitter. Veel mensen zouden er nog voor geen goud willen wonen, maar de inwoners zelf zijn laaiend enthousiast. “Ik zou deze plek voor niets anders willen ruilen”, zegt iemand. “Het heeft zijn eigen charme en sfeer.”

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

Ontdek meer