Vrouw verdient geld met gesnurk van haar vriend

Karen Luiken-26 april 2023 om 06:05

Het gesnurk van je bedpartner kan bloedirritant zijn, maar het kan je ook veel geld opleveren. Kijk maar naar het verhaal van de 26-jarige Ana Malfair. Zij neemt het nachtelijke gebrom van haar vriend op, plaatst het online en verdient daar nu een zakcentje mee.

Het begon allemaal toen Ana vorig jaar bij haar partner Luis introk. De twee sliepen vanaf dat moment iedere nacht samen en dat zorgde soms voor irritatiepuntjes bij Ana. Zij lag dagelijks wakker van het gesnurk van Luis, die op zijn beurt weer zei ‘dat het allemaal wel meeviel’. Om het tegendeel te bewijzen besloot Ana zijn nachtelijke geluiden een jaar lang op te nemen. “Toen ik de audio afspeelde vond hij het hilarisch, dus ik bleef het opnemen wanneer ik de kans kreeg”, zegt Ana tegen Jam Press.

Op een gegeven moment had Ana zoveel audiomateriaal dat ze er muziek van wilde maken. Daarvoor schakelde ze een aantal muzikale vrienden in, die samen met haar verschillende nummers maakten. De liedjes staan inmiddels op Spotify onder het account ‘Snoring Machine’. Ana heeft maandelijks bijna 17.000 luisteraars en verdient daar zelfs geld mee.

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

Bumble wil je AI-kloon op dates laten gaan

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 11:57

AI is overal tegenwoordig. Je gebruikt het misschien om je taken mee te maken, of om leuke adresjes te vinden tijdens je citytrip, maar je denkt er waarschijnlijk nog niet aan als het gaat om daten. Toch wil de oprichter van Bumble dat veranderen. Ze wil namelijk AI gebruiken om betere matches te maken.

TechCrunch meldt dat Whitney Wolfe Herd, de oprichter van Bumble, geïnterviewd werd over hoe AI datingsites beïnvloedt. Met neppe profielen en mensen die verliefd worden op bots, is dat geen goed nieuws voor sites die echte connecties willen. Maar Whitney gelooft dat Bumble AI kan inzetten om mensen aan elkaar te koppelen.

Ze noemde als voorbeeld een AI 'conciërge' waaraan je al je onzekerheden vertelt. Die AI zou dan helpen met oplossingen bedenken zodat je meer vertrouwen krijgt om anderen te ontmoeten.

Ze gaat zelfs nog een stap verder. Stel je voor dat die AI-assistent delen van jouw persoonlijkheid overneemt en automatisch 'dates' regelt met anderen. Die dates zijn eigenlijk simulaties tussen jouw digitale ik en die van anderen. Als het goed gaat, kun je elkaar in het echt ontmoeten. Het grote voordeel? AI kan veel sneller communiceren dan mensen. Dus terwijl jij slaapt, kan je digitale profiel al matches maken met mensen in de stad. En als je dan wakker wordt, vertelt het je welke matches de moeite waard zijn.

Ontdek meer