Vrouw verdient geld met gesnurk van haar vriend

Karen Luiken-26 april 2023 om 06:05

Het gesnurk van je bedpartner kan bloedirritant zijn, maar het kan je ook veel geld opleveren. Kijk maar naar het verhaal van de 26-jarige Ana Malfair. Zij neemt het nachtelijke gebrom van haar vriend op, plaatst het online en verdient daar nu een zakcentje mee.

Het begon allemaal toen Ana vorig jaar bij haar partner Luis introk. De twee sliepen vanaf dat moment iedere nacht samen en dat zorgde soms voor irritatiepuntjes bij Ana. Zij lag dagelijks wakker van het gesnurk van Luis, die op zijn beurt weer zei ‘dat het allemaal wel meeviel’. Om het tegendeel te bewijzen besloot Ana zijn nachtelijke geluiden een jaar lang op te nemen. “Toen ik de audio afspeelde vond hij het hilarisch, dus ik bleef het opnemen wanneer ik de kans kreeg”, zegt Ana tegen Jam Press.

Op een gegeven moment had Ana zoveel audiomateriaal dat ze er muziek van wilde maken. Daarvoor schakelde ze een aantal muzikale vrienden in, die samen met haar verschillende nummers maakten. De liedjes staan inmiddels op Spotify onder het account ‘Snoring Machine’. Ana heeft maandelijks bijna 17.000 luisteraars en verdient daar zelfs geld mee.

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Vape ontploft in broekzak, man loopt ernstige brandwonden op

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:39- Foto:

Photo by Karl Edwards on Unsplash

Dat e-sigaretten slecht zijn voor je gezondheid is inmiddels bekend. Maar ook in je broekzak kunnen de dingen levensgevaarlijk zijn. Een man heeft volgens 9News derdegraadsbrandwonden opgelopen nadat zijn vape in brand vloog in zijn zak.

De e-smoker explodeerde, waarna de man brandwonden over 7 procent van zijn lichaam opliep. Hij moest geopereerd worden en lag vervolgens twee weken in het ziekenhuis. Het kan nog jaren duren voor zijn verwondingen helemaal herstellen.

“Het krijgen van brandwonden is een gruwelijke en angstaanjagende ervaring”, zegt de man in kwestie volgens The West Australian. “Aan alle kinderen die er zijn: kijk wat er met mij is gebeurd. Respecteer jezelf en je leven. Begin nooit met vapen. Het is een van de stomste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.”