Nieuwe gezichten in tweede seizoen 'House of the Dragon'

Karen Luiken-25 april 2023 om 15:22

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ krijgt er een aantal nieuwe gezichten bij. Deadline meldt dat Simon Russell Beale, Freddie Cox, Gayle Rankin en Abubakar Salim de cast vervoegen.

Beale kruipt in de huid van Simon Strong, de oudoom van Lord Larys. Fox gaat Gwayne Hightower spelen, de zoon van Otto Hightower, broer van koningin Alicent en oom van koning Aegon, koningin Helaena en prins Aemond. Ranking is verantwoordelijk voor de rol van Alys Rivers, een genezer en inwoner van Harrenhal. En dan is er tot slot nog Salim, die Alyn of Hull gaat spelen, een matroos in de Velaryon-vloot die diende in de Stepstones-campagne.

De opnames van het tweede seizoen zijn momenteel in volle gang. In tegenstelling tot het eerste seizoen, dat tien afleveringen bevatte, telt het tweede seizoen er ‘slechts’ acht. Terugkerende gezichten zijn Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno en Rhys Ifans. Extra terugkerende cast omvat Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall en Matthew Needham.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer