Makers 'Stranger Things' werken aan nieuw bovennatuurlijk mysterie

Karen Luiken-25 april 2023 om 15:16

Netflix slaat opnieuw de handen ineen met Matt en Ross Duffer. De broers (en creatieve breinen achter ‘Stranger Things’) werken aan een nieuw bovennatuurlijk mysterie, genaamd ‘The Boroughs’. Dat meldt Deadline.

Het wordt een drama met acht afleveringen die zich afspeelt in een ogenschijnlijk pittoreske pensioneringsgemeenschap in de woestijn van New Mexico, waar een groep onwaarschijnlijke helden moet samenwerken om te voorkomen dat een buitenaardse dreiging het enige steelt dat ze niet hebben: tijd.

De Duffer-broers werken voor dit project samen met makers Jeffrey Addiss en Will Matthews. “Hoewel de helden in ‘The Boroughs' nog een paar jaar meer te gaan hebben dan de kinderen van ‘Stranger Things’, zijn ze net zo’n lieve buitenbeentjes en kunnen we niet wachten tot jullie met hen mee gaan op een avontuur dat soms eng, soms grappig en soms ontroerend is.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer