Netflix investeert in Zuid-Koreaanse content

Karen Luiken-25 april 2023 om 15:15

De Zuid-Koreaanse shows scoren goed op Netflix. Zo goed zelfs, dat de streamingsdienst miljarden gaat investeren in nieuwe content uit het Aziatische land.

Het gaat om een bedrag van 2,5 miljard dollar. Daarvoor worden volgens Netflix-ceo Ted Sarandos nieuwe Zuid-Koreaanse series en films gemaakt. “We hebben er alle vertrouwen in dat de Koreaanse creatieve industrie mooie verhalen zal blijven vertellen”, aldus de ceo volgens verschillende media.

Dat Zuid-Koreaanse content populair is op Netflix, blijkt wel uit het succes van ‘Squid Game’, waarvan in 2024 het tweede seizoen verschijnt. Maar ook ‘The Glory’ en ‘Physical 100’ deden het goed.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer