Adele in allerlaatste aflevering 'Carpool Karaoke'

Karen Luiken-25 april 2023 om 07:00

Presentator James Corden heeft een bijzondere gast in zijn allerlaatste aflevering van ‘Carpool Karaoke’. Niemand minder dan Adele stapt bij hem in de auto.

De laatste aflevering wordt aanstaande donderdag uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Daarin is te zien hoe Adele achter het stuur kruipt en hoe ze samen met James herinneringen aan de show ophaalt. De twee worden zelfs een tikkeltje emotioneel als ze nadenken over hun vriendschap en de keren dat ze er voor elkaar zijn geweest.

‘Carpool Karaoke’ was in 2015 voor het eerst te zien en was toen nog lang niet zo populair als het nu is. In eerste instantie wilden alleen Adele en Mariah Carey meewerken. Pas toen James meer bekendheid kreeg met de show, waren ook andere sterren bereid om deel te nemen. De presentator zat in de afgelopen jaren met tientallen grote sterren in de auto, waaronder Justin Bieber, Ariana Grande, Miley Cyrus, Britney Spears, One Direction en Bruno Mars.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matty Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matty het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matty zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer