Adele in allerlaatste aflevering 'Carpool Karaoke'

Karen Luiken-25 april 2023 om 07:00

Presentator James Corden heeft een bijzondere gast in zijn allerlaatste aflevering van ‘Carpool Karaoke’. Niemand minder dan Adele stapt bij hem in de auto.

De laatste aflevering wordt aanstaande donderdag uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Daarin is te zien hoe Adele achter het stuur kruipt en hoe ze samen met James herinneringen aan de show ophaalt. De twee worden zelfs een tikkeltje emotioneel als ze nadenken over hun vriendschap en de keren dat ze er voor elkaar zijn geweest.

‘Carpool Karaoke’ was in 2015 voor het eerst te zien en was toen nog lang niet zo populair als het nu is. In eerste instantie wilden alleen Adele en Mariah Carey meewerken. Pas toen James meer bekendheid kreeg met de show, waren ook andere sterren bereid om deel te nemen. De presentator zat in de afgelopen jaren met tientallen grote sterren in de auto, waaronder Justin Bieber, Ariana Grande, Miley Cyrus, Britney Spears, One Direction en Bruno Mars.

Oproep aan Joost Klein om niet naar songfestival te gaan

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:11

Ruim 250 artiesten, schrijvers en kunstenaars roepen Joost Klein in een brief op om niet naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Ze zijn het er niet mee eens dat Israël deelneemt aan het liedjesfestijn. Dat meldt NOS.

"Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert één van de deelnemende landen, Israël, een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, al 16 jaar opgesloten in Gaza, hongert hen moedwillig uit en houdt alle grenzen voor hen gesloten”, zo staat er in de brief.

De ondertekenaars van de brief hopen dat Joost Klein kiest voor gerechtigheid door zich uit te spreken en niet deel te nemen aan het songfestival.

Nederland is niet het enige land dat strijdt tegen de deelname van Israël aan het evenement dat van 7 tot en met 11 mei plaatsvindt in de Zweedse stad Malmö. Ook in Finland, Noorwegen, IJsland en Zweden worden acties gevoerd.

Wil je zien: nieuwe sci-fi thrillerserie 'Dark Matter'

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:02

Op zoek naar een nieuwe serie? We hebben er een voor je! Apple TV+ lanceert binnenkort de sci-fi thrillerreeks ‘Dark Matter’, gebaseerd op het gelijknamige blockbusterboek van bestsellerauteur Blake Crouch.

Het verhaal gaat over Jason Dessen, een natuurkundige professor en familieman die – op een avond terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt – wordt ontvoerd in een alternatieve versie van zijn leven. Verwondering verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij probeert terug te keren naar zijn realiteit. Hij komt terecht in een landschap van levens die hij had kunnen leiden. Lukt het hem om terug te keren naar zijn ware familie en hen te redden van de meest angstaanjagende en onverslaanbare vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf?

‘Dark Matter’ bestaat uit negen afleveringen en heeft een cast met onder meer Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley. De serie gaat op 8 mei in première met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke woensdag (tot en met 26 juni) een nieuwe aflevering.

Ontdek meer