Dit Schotse eiland staat te koop voor een prikkie

Karen Luiken-24 april 2023 om 16:05

Waarom een huis kopen als je ook een heel eiland kan kopen? In Schotland staat een onbewoond stuk land te koop voor slechts 168.000 euro. Interesse? Het kan binnenkort van jou zijn!

Het eiland ligt net voor de Schotse zuidkust en heet Barlocco. Het is bereikbaar via een boot of, als het eb is, zelfs te voet of per auto. Wie het koopt, krijgt daar een stuk land ter grootte van vijftig voetbalvelden voor terug. En dat dus voor een prijs waar je tegenwoordig geen normaal huis meer voor kunt krijgen.

Liefhebbers kunnen aankloppen bij het vastgoedbedrijf Galbraith. Zij moeten alleen wel snel zijn, want volgens The New York Times hebben zich al vijftig geïnteresseerde partijen gemeld.

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer